George Simion, cadou pentru Klaus Iohannis

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

George Simion a anunțat public faptul că are un cadou pentru președintele țării. Este vorba despre un bilet de avion spre Tenerife. 

„Avem aici un cadou pentru Klaus Iohannis. Este un bilet, cadou pentru ziua lui. La asemenea consultări i-am adus și noi un cadou simbolic. E într-un singur sens, spre Tenerife la prima clasă, business class, cum îi place domnului Klaus Werner Iohannis.”, a spus George Simion. 

VEZI ȘI: Iohannis, gest controversat la consultările cu UDMR. La fel a făcut și cu USR / video 

Klaus Iohannis a făcut un gest controversat la consultările cu UDMR. Acesta nu a dat mâna cu politicienii acestui partid. 

Klaus Iohannis i-a invitat la Cotroceni pe reprezentanții PSD, PNL și minorităților naționale pentru consultările privitoare la desemnarea noului premier, după ce Nicolae Ciucă a demisionat ieri.

Președintele a intrat în sală după ce i-a lăsat destul de mult să aștepte pe cei de la UDMR. La întâlnirea pe care a avut-o cu cei de la PSD și PNL, președintele a mers și i-a salutat pe politicieni, a dat mâna cu aceștia, în timp ce de această dată, s-a așezat direct la masă.

Președintele Klaus Iohannis nu a dat mâna nici cu politicienii de la USR. ... Citește mai mult AICI.

VEZI ȘI: Ciucă: Pe baza evaluărilor, o parte dintre miniştrii PNL se vor regăsi în noul Cabinet 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că în noul Cabinet se vor regăsi, pe baza evaluărilor, o parte dintre miniştrii liberali. Pentru celelalte poziţii vor fi făcute propuneri care pot fi votate şi aprobate în cursul acestei zile.  

'Nu este vorba de eşalonul unu sau eşalonul doi, sunt miniştri care şi-au desfăşurat activitatea în Guvernul pe care l-am condus. Pe baza evaluărilor, parte dintre ei se vor regăsi şi în noul Cabinet, iar pentru celelalte poziţii, la nivelul partidului vom veni cu propuneri care pot fi votate şi aprobate astăzi, în Biroul Politic, astfel încât să avem acea nominalizare a miniştrilor care au profesionalismul necesar pentru a putea să îndeplinim obiectivele din programul de guvernare', a declarat Nicolae Ciucă, după ce a fost validat în funcţia de preşedinte al Senatului. ...Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel