George Simion, la Direcția Generală Anticorupție. Se poate dispune aducerea în baza unui mandat de aducere

George Simion a fost citat la Direcția Generală Anticorupție.

Liderul AUR are calitatea de martor.

„Am primit această citație de la DGA. Nu pot să nu observ cum foarte multe instituții au fost mobilizate în ultimele zile ca să încerce să ne blocheze. DUMNEZEU ESTE MARE!”, a scris George Simion pe Facebook.

În caz de neprezentare nejustificată, se poate dispune aducerea în baza unui mandat de aducere. Lipsa nejustificată sau părăsirea fără motiv a locului unde urmează să fie audit se sancționează cu amendă de până la 5000 lei.

George Simion a spus că nu știe despre ce dosar este vorba. Liderul AUR a zis, la Antena 3 CNN, că va merge la DGA: „Mă voi duce. Colaborăm cu toate instituțiile statului. Nu am niciun motiv să nu mă duc, doar că mi se pare un pic ciudat”. Citația a fost trimisă prin Poșta Română la sediul partidului AUR.

Direcția Generală Anticorupție este o structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din România, specializată în combaterea și prevenirea corupției din cadrului ministerului.

VEZI ȘI: George Simion anunță moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu: Pentru afacerile românești, pentru agricultori și pentru constructori. Tic-tac! - https://www.dcnews.ro/george-simion-anunta-motiune-de-cenzura-impotriva-guvernului-ciolacu-pentru-afacerile-romanesti-pentru-agricultori-si-pentru-constructori-tic-tac_927497.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel