George Simion, după ce AUR nu și-a atins obiectivul setat la alegeri: „Voi lupta până la capăt”

Liderul AUR George Simion a făcut primele declarații la aflarea rezultatelor alegerilor europarlamentare și locale 2024.

UPDATE: Reporterii DC News de la sediul AUR ne-au precizat că la ora 23:30 lumea începe să plece, la sediu fiind încă liderii inclusiv George Simion. 

---------

AUR a atins doar 14%, potrivit exit poll-urilor de la închiderea urnelor, la alegerile europarlamentare.

„Vom da jos acest sistem, chit că e ultimul lucru pe care îl vom face”, spune Simion.

„AUR e cel mai îndrăgit partid în stradă, unde Ciucă și Ciolacu nu au curaj să coboare. E iubit de toți românii care s-au săturat că acest popor a fost transformat într-o colonie în ultimii ani. Voi sunteți cei care ne-ați oferit încrederea voastră azi, votându-ne într-un număr atât de mare. Ne înclinăm și vă mulțumim”.

„Am luat decizia să mă lupt până la capăt. Mi s-a sugerat să o las mai moale, să fac un pas în spate din conducerea AUR să nu vorbesc despre alegerile prezidențiale. Ne-au făcut înscenarea cu procurorii. Să fie clar un lucru. Sunt multe lucruri, dar nu fricos și nu dau înapoi. Dacă vă e frică de mine și dacă nu vreți AUR la alegerile prezidențiale, mai ales după ce am primit atâta încredere și văzând dușmanilor disperarea o să mă bat cu voi și voi câștiga pentru români. A sosit momentul generației noastre, a tinerilor crescuți din greu în tranziție, nu a generației lor, a lui Burduja care a băgat milioane de euro și a încercat să păcălească în campanie. A primit plăcuța suedeză pe care o va primi toată generația lor de beizadele. E timpul să ne luăm țara înapoi. E momentul să facem scut în jurul familiei, a credinței, libertății și națiunii române precum strămoșii noștri.

Promisiunile mele sunt următoarele. Voi lupta pentru fiecare român din București, Carei, Chișinău, Cernăuți, Londra sau Milano. Nu lăsăm în urmă pe nimeni, salutăm românii din străinătate. Voi lupta pentru libertatea și suveranitatea României, pentru bogăția spirituală a românilor”, a precizat Simion.

Potrivit reporterului DC News de la sediul de campanie al AUR, George Simion spune că AUR are 4000 de consilieri locali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel