Gerard Pique, supărat foc pe Shakira și pe societate: Ce trebuie să se întâmple? Să se sinucidă cineva? / Video

foto Facebook Shakira
foto Facebook Shakira

Gerard Pique și partenera lui, Clara Chia, au fost în ultima perioadă ținta principală a hiturilor lansate de Shakira, fosta parteneră a catalanului. Despărțirea dintre ex-fotbalistul Barcelonei și cântăreața columbiană a fost una extrem de tensionată. 

După ce o vreme Pique a ales să nu răspundă, acum a ieșit la atac. 

Într-o discuție cu jurnalistul Gerard Romero, pe Twitch, Pique a spus că este dezamăgit de atitudinea mamei celor doi copii ai săi, precum și a fanilor acesteia.

'Este la modă genul ăsta de dispută, de la distanță, cealaltă nu se gândește la consecințele pe care le poate avea la nivel mental asupra persoanei care e ținta acestor înțepături. Ea e latinoamericană. Nu știți ce mesaje am primit de la fanii ei. Mie nu-mi pasă, pentru că sunt oameni pe care nu-i cunosc, cred că nu au o viață... De ce le-aș da importanță? Pentru mine sunt zero. Nu-i voi întâlni în viața mea, sunt ca niște roboți'.

De asemenea, Gerard Pique nu este de acord cu modul în care Shakira a ales să acționeze după despărțire. Pique îndeamnă oamenii să mediteze asupra acestui aspect:

'La nivel personal, ea iese foarte bine, e cea mai tare, dar nu ne gândim deloc la cealaltă persoană. Ce trebuie să se întâmple? Să se sinucidă cineva și noi să spunem: «Oh, am mers prea departe?!» Sunt foarte dezamăgit de societatea în care trăim'.

La aproape un an de la despărțirea de Gerard Pique, Shakira a părăsit Barcelona. 

'M-am stabilit în Barcelona pentru a le oferi o stabilitate copiilor mei, stabilitate pe care acum o căutăm într-un al colț de lume, unde să fim alături de familie, prieteni și mare. Azi începem un nou capitol în căutarea fericirii. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine când am făcut surf pe valurile din Barcelona, oraș în care am învățat că prietenia durează mai mult decât iubirea. Vreau să le mulțumesc celor care au fost alături de mine pentru a mă înveseli, pentru a-mi șterge lacrimile, pentru a mă inspira și pentru a mă ajuta să cresc', a fost mesajul postat de Shakira.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel