Doi militari americani, suspecți că au ucis un tânăr într-un bâlci din Germania

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Doi soldaţi americani sunt suspectaţi că au înjunghiat mortal un tânăr german.

Doi soldaţi americani sunt suspectaţi că au înjunghiat mortal un tânăr german, în urma unui conflict la un bâlci din Wittlich, a anunţat poliţia duminică, conform Agerpres.

Cei doi militari americani au fost reţinuţi de poliţie după ce au fugit de la locul crimei, unde un german de 28 de ani a fost ucis cu un cuţit. Ei au fost predaţi autorităţilor americane, care vor prelua ancheta, “în conformitate cu statutele NATO”, a comunicat poliţia.

Primarul oraşului Wittlich, Joachim Rodenkirch, a declarat că este şocat de acest incident, care nu are precedent în zonă.

Germania găzduieşte aproximativ 34.500 de militari americani, care fac parte din apărarea NATO. Fostul preşedinte american Donald Trump a vrut să reducă numărul lor, dar planul său a fost anulat de actualul preşedinte Joe Biden.

Criminalitatea în Germania vs. SUA

Potrivit unui raport al Eurostat din 2014, Germania a avut o rată a omuciderilor de 0,8 la 100 000 de locuitori în 2012, în timp ce SUA a avut o rată de 4,7 la 100 000 de locuitori în același an. Acest lucru înseamnă că SUA a avut o rată a omuciderilor de aproape șase ori mai mare decât Germania.

Un alt raport al Eurostat din 2014 arată că Germania a avut o rată a jafurilor de 54,6 la 100 000 de locuitori în 2012, în timp ce SUA a avut o rată de 113,7 la 100 000 de locuitori în același an. Acest lucru înseamnă că SUA a avut o rată a jafurilor de peste două ori mai mare decât Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel