Gestul unui preot, cea mai distribuită imagine. Cu siguranță nu ghicești despre ce este vorba - FOTO

Un preot din Detroit a devenit viral, după ce a stropit apă sfințită cu un pistol de jucărie colorat.  

Părintele Tim Pelc a fost fotografiat în timp ce stropea apă sfințită cu un pistol de jucărie. Gestul preotului a devenit rapid motiv de meme-uri pe internet.  

Fotografiile au fost surprinse inițial de enoriașul Larry Peplin și au adus un zâmbet pe fețele multora, după ce au fost împărtășite pe grupul de Facebook Parish St. Ambrose în luna aprilie.

În următoarele săptămâni, imaginile au devenit virale, iar părintele, faimos.

Chiar s-a creat o adevărată bătălie pe Reddit, unde internauții fac abuz de photoshop pentru a crea cele mai trăznite ipostaze. Astfel, preotul Tim Pelc a fost inclus în comedia post-apocaliptică Zombieland și în The Exorcist, precum și în jocuri video cu împușcături, precum Doom.

O altă transformare amuzantă îl arată pe părintele Pelc plonjat în lumea violentă din Pulp Fiction, unde pistolul său cu apă sfințită face echipă cu John Travolta și Samuel L. Jackson.

Într-un interviu pentru Buzzfeed News despre faima sa bruscă, părintele Pelc - care ar fi încercat să se îndepărteze de social media - a spus: "Ideea inițială a fost să facem ceva pentru copiii parohiei. Erau gata să aibă un Paște fericit, așa că m-am gândit, ce mai putem face pentru a respecta toate protocoalele distanțării sociale?"

Părintele Pelc se arată mulțumit de noul său rol de „răzbunător mascat" și este încântat că serviciul său a adus un pic de optimism tuturor celor care se luptă cu situația actuală, scrie UNILAD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel