Gheboasă, așa cum nu l-ai mai văzut. Imagini emoționante cu milosteniile artistului / „Aici e realitatea de care fugim cu toții“ / video

Foto: YouTube Gheboasă
Foto: YouTube Gheboasă

Gheboasă, artistul trap care până acum câteva zile era necunoscut pentru majoritatea românilor, a ajuns în prezent să fie cel mai discutat nume în societate.

După prestația pe care a avut-o la Festivalul Untold de la Cluj, condamnată de o mare parte dintre români, Gheboasă, cântăreț de muzică trap, a ajuns să fie subiectul zilei atât în societate, cât și pe Internet.

Chiar și așa, dincolo de reclama negativă care i-a fost făcută, Gheboasă a beneficiat în urma acestei controverse de la Untold de un imens val de mediatizare, mai ales după ce a fost și invitat, luni seară, la o emisiune de maximă audiență la televizor.

CITEȘTE ȘI           -         Ce spune legea despre faptul că niște minori au fost expuși în public, la Untold, la versurile obscene ale lui Gheboasă

Mulți s-au grăbit să caute pe Internet melodiile acestuia, să identifice și alte versuri cu caracter obscen, să găsească noi motive de condamnare a acestuia, însă puțini au ajuns pe canalul său de YouTube, unde, în urmă cu șapte luni, Gheboasă a postat un videoclip. 

Ca urmare a faptului că veniturile sale au crescut extrem de mult în ultimii 2 ani, Gheboasă, numele său real fiind Gabriel Gavriş, de Crăciun, anul trecut, a mers la un orfelinat din județul Dâmbovița și a ales „să facă fapte bune și să împartă bucurii“ copiilor de acolo, dar și oamenilor nevoiași din sate defavorizate.

„Viața mea a luat o întorsătură și totul se datorează lui Dumnezeu“, a spus Gheboasă în clipul postat pe canalul său de YouTube.

Gheboasă a mers și în satul copilăriei sale, la o familie nevoiașă, unde i-a dus jucării unei fetițe

CITEȘTE ȘI         -        Gheboasă vrea în politică! A făcut marele anunț după scandalul de la Untold: Vorbiți cu domnul Ponta

„Aici am niște emoții foarte mari. Aici e sărăcia adevărată și realitatea de care fugim cu toții. Toți avem bani, mașini, stăm pe TikTok, dar când e vorba să facem o faptă bună, nimeni nu o face. Mulți vor zice că fac fapte bune doar ca să le filmez, dar eu ajut oameni. Vă rog frumos pe toți cei care aveți bani și aveți suflet bun și doriți să ajutați, veniți la Pietroșița și încercați să ajutați pe toți“, a spus Gheboasă în satul copilăriei sale.

Gabriel Gavriș a mai mers și la persoane vârstnice, pe care le-a ajutat cu cele necesare, de la haine și mâncare până la bani.

CITEȘTE ȘI       -      „Știre în premieră“ cu versurile lui Gheboasă de la Untold. Ce au pățit membrii trupei Șatra B.E.N.Z după ce au înjurat la Neversea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel