Gheboasă, trimis în judecată într-un dosar de deținere de canabis

FOTO: YouTube @Gheboasă
FOTO: YouTube @Gheboasă

Trapperul Gheboasă a fost trimis în judecată de DIICOT pentru deținere de canabis.

Trapperul Gheboasă, cum este cunoscut Gabriel Gavris, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri în vederea consumului, scrie Agerpres.

”Prin rechizitoriul din data de 28.05.2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a unui inculpat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Din probele administrate în cursul urmăririi penale a rezultat că în seara zilei de 29.02.2024, în timp ce se afla în municipiul București, inculpatul a procurat de la un suspect o cantitate de  canabis pe care a deținut-o, fără drept, în vederea consumului propriu,  fiind prins în flagrant  de către polițiști din cadrul DGPMB- Brigada Rutieră”, au transmis reprezentanții DIICOT, într-un comunicat de presă.

Dosarul se va judeca la Tribunalul București.

Potrivit aceluiași comunicat, ”prin același rechizitoriul s-a dispus disjungerea cauzei și continuarea cercetărilor față de un alt inculpat și un suspect pentru  infracțiunea de trafic de droguri de risc, în formă continuată”.

Gheboasă a ajuns în atenția opinie publice în luna august a anului 2023, când a fost amendat de jandarmi pentru folosirea unor versuri vulgare și rasiste în timpul concertului din cadrul Festivalului Untold.

Citește și: Gheboasă, amendat de jandarmi după concertul de la Untold 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel