Gheorghe Flutur despre Victor Ponta: Un copil sovietic, învăţat cu minciuna

flutur
flutur

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal („Vreau să transmit de aici de la Botoşani un mesaj pentru Victoraş. În primul rând, să îi aduc aminte, că Moldova l-a răsturnat o dată la Iaşi, nu de mult timp şi, dacă e nevoie, îl mai răstoarnă o dată. Sigur că el s-a răsturnat o dată în calitate de copilot, atunci. De ce spun lucrurile astea? Pentru că în ultima perioadă Botoşaniul şi Suceava suntem luaţi ca ţintă pentru că vrem să reparăm nişte drumuri. Domnule Ponta, nu este de acord să reparăm drumuri? Am văzut că faci simpozioane în direct pe tema asta“, a afirmat Flutur, care a participat, sâmbătă, la Botoşani, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL.

Liderul PDL l-a catalogat pe Ponta drept „copil sovietic“ şi „copil de casă al sultanului Năstase“

„Eu nu am ce să îi cer acestui copil sovietic de la şcoala lui Ion Iliescu, acestui copil de casă din Seraiul sultanului Năstase, care este învăţat cu minciuna şi cu distorsionarea adevărului, pentru că am văzut ce poate. Foarte interesant! Românii au talent! Şi l-am văzut şi pe Ponta având ceva talent la desenat, pentru că a scos o hartă acum cu caracatiţe şi zone de corupţie. Am înţeles că la PSD s-a deschis o grădiniţă cu secţie de desen. Asta ce înseamnă? Înseamnă că dumnealor desenează acum şi urmează să îşi prezinte programul de guvernare şi, probabil, că dacă nu vor şti să îl scrie îl vor desena“, a susţinut Flutur.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care „a primit 70 de milioane de euro ca să schimbe tabăra Blaga pentru tabăra Boc“, vrea să facă un drum judeţean la costul de 1.362.285 de euro kilometrul.

„Unul din baronii importanţi în PDL, domnul Flutur, a primit 70 de milioane de euro ca să schimbe tabăra Blaga pentru tabăra Emil Boc. Am cifrele oficiale puse la dispoziţie de domnul Flutur Consiliului Judeţean, cum va cheltui cei 70 de milioane primiţi de la Elena Udrea ca să nu mai voteze cu Blaga, (...) de exemplu, pentru DJ 174, domnul Flutur vrea să facă un drum judeţean la costul de 1.362.285 de euro kilometrul. De asemenea, DJ Câmpulung - Stulpicani, kilometru este 902.262 de euro“, a afirmat Ponta.

Liderul PSD a susţinut că, în 2010, tot în judeţul Suceava, potrivit informaţiilor primite de la colegii săi din judeţ, drumurile judeţene executate cu fonduri din programul Operaţional Regional, din fonduri europene, „au fost făcute cu un preţ de 306.562 de euro pentru un kilometru“.

sursa: Agerpres

Citeşte şi:

Victor Ponta a realizat “harta mafiei PDL”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel