Gheorghe Flutur: Multe lucruri se datorează și faptului că am știut să facem compromisuri – mă refer la PNL și PSD

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Invitat la TVR INFO, prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a vorbit despre coaliția cu PSD, strategia PNL la alegeri și Klaus Iohannis.

Coaliția cu PSD


„România e văzută ca o poveste de succes pe Flancul estic. Noi n-am creat probleme de stabilitate, aici, în buza războiului cu Ucraina. Am trecut peste multe pentru a lăsa în urmă stabilitate. Multe lucruri se datorează și faptului că am știut să facem compromisuri – mă refer la cele două partide care au fost rivale, PNL-ul cu PSD-ul, am trecut peste multe, pentru a lăsa în urmă stabilitate. Și eu optez în continuare pentru asta, indiferent cât de mare ar fi miza PNL-ului sau a PSD-ului, sau a altor partide din România. Stabilitatea dă seriozitate și de aici vin străinii și te apreciază, vin și investesc sau, poftim, se gândesc să promoveze la cel mai înalt nivel președintele tău”, a zis Gheorghe Flutur.

Prin noi înșine - PNL la alegeri


„Avem resurse, da, avem experiență și sunt convins că vom găsi soluții ca să mergem la toate alegerile pe forțe proprii. Suntem pregătiți în momentul de față cu domnul Ciucă. (...) Eu cred că are foarte multe calități și poate oricând să fie un candidat cu șanse foarte mari de a fi președintele României.
(...) Noi credem că putem merge pe propriile forțe, prin noi în șine”, a mai zis liberalul.

Despre Klaus Iohannis 


„Ca om politic, dar și ca români, trebuie să te bucuri și să susții ca țara ta să fie reprezentată la vârf. (...) Este o șansă reală, este un culoar foarte bun pentru România, este o șansă cu privire la Klaus Iohannis. (...) Eu cred că România are de câștigat dacă Iohannis va ajunge președinte chiar și interimar la Consiliu. Dar eu sunt convins că președintele Klaus Iohannis merită și are șanse să fie președinte pe un mandat întreg al Consiliului”, a mai zis Gheorghe Flutur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel