Gheorghe Hagi, discurs manifest: Să nu îmi spuneți mie că în 30 de ani, o primărie sau un consiliu județean nu poate să facă un stadion

Gheorghe Hagi a ținut un discurs manifesta la adresa autorităților publice locale.

În conferința premergătoare meciului pe care Farul Constanța îl va juca împotriva echipei FC Urartu, în prima manșă din turul al doilea din Conference League, Gheorghe Hagi a ținut un discurs manifest la adresa autorităților publice locale, conform FocusPress.

„Să nu îmi spuneți mie că în 30 de ani, o primărie sau un consiliu județean nu poate să facă un stadion, când e obligația lui. E obligat. Sunt singurele care se pot împrumuta în 30 de ani. Până în 17 sau 19 milioane de euro poți să faci fără să ceri acordul de la București, poți să îl faci intern, așa a făcut Petrolul, o știu de la Vivi Răchită. Așa a făcut Petrolul stadion. Ce, nu este frumos? 17 milioane a costat. De ce toate orașele astea mari, în 30 de ani nu au putut să renoveze două stadioane? Să stăm că mama mia ce facem, când facem un stadion, minuni, noi stăm cu minunea, nu, domnilor, este normalitate! România a fost o țară de tradiție în Europa, din anul 1930, de când suntem înscriși la campionate mondiale, europene, la toate. Domnilor, singuri trebuie să ne ridicăm, nu să vină ei să ne ajute! Ei nu o să vină să ne ajute niciodată. Trebuie să ne ridicăm noi. Înseamnă că nu vrem, înseamnă că cineva în spate nu vrea. Nu pot să îmi explic lucrul acesta. România este o țară provocatoare, foarte interesantă pentru cei de afară, pentru că dacă nu era interesantă, atunci nu eram în comunitatea europeană. Dar dacă suntem în comunitatea europeană, de ce nu vin oamenii mari? În sport se investește mult. La noi nu vine nimic, totul se oprește. Și ce facem?”, a spus Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi își dorește ca Farul Constanța să aibă 15.000 de abonați

„Dacă nu ne ducem ca cei de afară, suporterul să fie parte din echipă, suporterul să vină la stadion… Ne lăudăm cu 2.000 de abonamente. Cluburile mari, în România, se laudă că au 2.000 de abonamente., hai 3.000. Domnilor, un club de tradiție mare, în România, trebuie să aibă minim, și în Constanța așa îmi doresc eu, până să vină stadionul, dacă sunt și țin la echipa asta, 15.000 de abonați, așa cum este în Turcia la Galatasaray sau Fener, într-o săptămână. Suporterul vine an de an cu incoming, îți vine și te sprijină în obiectivele pe care ți le propui. Dar trebuie să îi dai stadion, trebuie să îi dai calitate, trebuie să îl aduci să își petreacă 3-4 ore la stadion. Trebuie să îi dai toate nivelurile, nu stadioane vechi de 30 de ani. Rămânem în urmă”, a mai adăugat managerul tehnic al Farului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel