Gheorghe Şoldan a mers la ședința PSD cu un tricou cu un fluture care zboară din Suceava / video

Foto: Captură Facebook
Foto: Captură Facebook

Gheorghe Șoldan, noul președinte al CJ Suceava, a mers la ședința PSD cu un tricou inedit.

Câștigarea alegerilor europarlamentare și locale de către PSD i-a făcut pe liderii social-democrați să fie mult mai dezinvolți, mai ales în ceea ce privește vestimentația.

Gheorghe Șoldan, noul președinte al Consiliului Județean Suceava, care l-a bătut în alegeri pe Gheorghe Flutur după ce a obținut cu aproape 7.000 de voturi mai mult, a venit la ședința PSD îmbrăcat cu un tricou cu mai multe mesaje. Pe partea din față a acestuia se poate citi „Make Suceava Great Again“, o copie a celebrului slogan al lui Donald Trump din 2016 - „Make America Great Again“.

Pe spate, tricoul lui Șoldan are însă un mesaj mult mai sugestiv și mai țintit. Deasupra denumirii județului și orașului a fost stilizat un fluture roz-gălbui care zboară în altă direcție. Este evident o referire subtilă la numele fostului președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care va pleca de la șefia Consiliului Județean Suceava.

CITEȘTE ȘI          -          Gheorghe Flutur, criză de nervi după ce a pierdut alegerile, în fața lui Ion Lungu / video

„Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la președinția Consiliului Județean Suceava, doresc să felicit câștigătorul și să mulțumesc sucevenilor care m-au votat pe mine și echipa mea. Urez succes noii echipe și sper în dezvoltarea în continuare a județului Suceava.

Cu respect,

Gheorghe Flutur“, a transmis Gheorghe Flutur după ce a pierdut alegerile în fața lui Gheorghe Șoldan.

Reamintim că Partidul Social Democrat ține astăzi, 14 iunie 2024, o ședință la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

CITEȘTE ȘI          -        Cine sunt noii baroni locali PSD și PNL care vor conduce județele României în următorii 4 ani după ce Flutur și alții au zburat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel