Ghislaine Maxwell, iubita de lungă durată a lui Epstein, scrie "un memoriu" pentru a combate "dezinformarea" despre legăturile sale cu pedofilul

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Ghislaine Maxwell, condamnată pentru trafic de persoane în scopuri sexuale, scrie o carte de memorii din spatele gratiilor pentru a combate ceea ce ea numește "dezinformare" despre legăturile sale cu Jeffrey Epstein.

Ghislaine Maxwell, condamnată pentru trafic de persoane în scopuri sexuale, scrie o carte de memorii din spatele gratiilor pentru a combate ceea ce ea numește "dezinformare" despre legăturile sale cu Jeffrey Epstein, dezvăluie în exclusivitate DailyMail.com.

Maxwell, în vârstă de 62 de ani, i-a îndemnat pe prietenii din închisoare să ignore tot ce aud despre documentele judiciare publicate recent în care sunt menționați asociații lui Epstein și care descriu noi detalii despre imperiul său controversat.

Socialita căzută în dizgrație a promis că va împărtăși "adevărul" într-o carte la care lucrează obsesiv în timp ce își ispășește pedeapsa de 20 de ani la FCI Tallahassee din Florida.

Persoanele din interior afircă că scopul memoriilor lui Maxwell va fi acela de a o disculpa și, în mintea ei, de a dovedi că nu a făcut nimic greșit, fără a spune cu adevărat ce s-a întamplat.

"Max spune că documentele apărute în presă sunt toate false sau dezinformații. Adevărul va ieși la iveală doar când va apărea cartea ei", a dezvăluit o sursa a Daily Mail.

"Se laudă cu cât de grozavă va fi, dar sună ca aceleași minciuni vechi pe care le-a spus de o mie de ori. Ea chiar crede că nu a făcut nimic greșit și că acuzațiile vor fi retrase atunci când oamenii o vor citi", mai spune sursa.

Maxwell a fost condamnată pentru trafic de minori în scopuri sexuale și mai multe capete de acuzare pentru conspirație, după ce într-un proces federal din 2021 s-a auzit cum a atras fete de doar 14 ani în mâinile lui Epstein.

Într-un interviu în închisoare de anul trecut, ea a negat cunoașterea infracțiunilor finanțatorului decedat, insistând că regretă că l-a întâlnit vreodată și că nu avea idee că era "capabil de rău".

Sute de documente făcute publice în această lună contrazic afirmațiile sale de nevinovăție

Dar sute de documente făcute publice în această lună, referitoare la un caz de defăimare de mult timp intentat împotriva lui Maxwell de către Virginia Giuffre, acuzatoarea prințului Andrew, contrazic afirmațiile sale de nevinovăție.

Zeci de persoane celebre, printre care Bill Clinton, Michael Jackson, Donald Trump și Stephen Hawking, au fost dezvăluite ca fiind prieteni sau asociați ai lui Epstein, care s-a spânzurat în spatele gratiilor în 2019, în loc să fie judecat.

Dar mai multe mărturii ale victimelor și ale foștilor colaboratori ai lui Epstein au insistat din nou asupra faptului că Maxwell era "șefa" rețelei sale de sex cu minori, trăgând aceeași concluzie ca și jurații din procesul ei din New York.

Deținuților federali le este interzis să încheie contracte de publicare, dar nimic nu o împiedică pe Maxwell să scrie un "manuscris privat", o activitate protejată de Primul Amendament, și să îl trimită prin poștă unui avocat sau unei persoane dragi pentru a fi distribuit.

Ea nu are un computer, dar are acces la o mașină de scris și se poate documenta în legătură cu sistemul juridic prin intermediul slujbei sale la biblioteca juridică din închisoarea de securitate redusă din Tallahassee, unde este încarcerată din iulie 2022.

"Are acces la trei dulapuri în cadrul departamentului juridic și își mută manuscrisele și hârtiile de la unul la altul pentru că este foarte paranoică că cineva i le-ar putea fura sau le-ar putea divulga", a adăugat sursa Daily Mail.

"Se pare că este deja terminat, dar ea așteaptă momentul potrivit pentru a-l publica", a afirmat aceasta.

Sursa a explicat cum Maxwell a devenit din ce în ce mai retrasă și mai amărâtă în timpul petrecut în spatele gratiilor, făcând crize de furie și abia participând la viața din închisoare.

"Max nu mai este pur și simplu aceeași persoană optimistă care era acum un an. Și-a pierdut toată încrederea în ea, se plânge deprimată toată ziua", a spus sursa.

"Vinerea trecută, la Shabbat, a ajuns acolo cu cinci minute înainte de aprinderea lumânărilor. I-a spus capelanului că nu a chemat-o suficient de devreme. A aruncat cu lumânări în el, l-a înjurat și a plecat", conform aceleiaș surse Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: 

Documentele Epstein: Păpușa prințului Andrew, "preferințele" lui Clinton și acuzațiile de orgie cu minori

Documente judiciare din cazul Epstein: Bill Clinton a "amenințat" o revistă să nu publice articole despre "bunul său prieten"

Prințul Andrew a avut parte de "masaje zilnice" când a vizitat proprietatea lui Jeffrey Epstein, potrivit noilor documente

Cazul Epstein, noi informații: Virginia Giuffre ar fi fost plătită cu 15.000 de dolari pentru a întreține relații intime cu prințul Andrew

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel