Ghiveci de legume cu carne de pui a la Cezar. Pentru grăsuții mari și mici, dar și pentru diabetici

Continuăm cu rețetele pentru grăsuții mari și mici dar și pentru diabetici, astăzi cu o rețetă simplă, rapidă, ușoară, frumoasă și mai ales gustoasă și sănătoasă. 

Când ești într-una din situațiile de mai sus șocul farfuriei este unul major evident! Degeaba îți spune doctorul ca trebuie să mănânci mai puțin pentru ca cel obișnuit cu porții generoase renunță greu așa ca trebuie să faci un compromis evident și să aplici unul dintre trucurile următoare:

1.  Este binecunoscut mecanismul dea dreptul  matematic, care spune ca prin creșterea volumului stomacului prin îngurgitarea unei cantități mari de mâncare, dulciuri, alimente fermentabile, bere si a unor băuturi carbogazoase, punctul de sațietate crește și atunci vom mânca din ce în ce mai mult pentru a ne simți sătui. 
Puneți un brâu elastic în jurul zonei mediene pe care să încercați să îl purtați de dimineață până seara și în special la masa. El va ajuta la strângerea “balonului” și astfel vom putea reduce volumul de mâncare introdus la o singură masă 
2. Evitați orice băutură carbogazoasă și eliminați sucurile de fructe în special cele îmbuteliate.
3. Beți apă plată cat cuprinde. 
4. Puneți cantitatea de mâncare redusă săptămânal cu câte o lingură nu mai mult, dar pe o farfurie cat mai întinsă și folosiți tacâmuri mai mici 
5. Nu folosiți medicamente pentru slăbit! De ce ? D-aia! 
6. Știm ca este greu sa te apuci să faci sport după ce vii de la serviciu prin jungla și infernul urban dar fa o plimbare prin parcul din apropiere chiar dacă la televizor este telenovelă sau meciul preferat! Și ca să maximizezi efectul puneți saculeti de nisip- se găsesc la orice magazin de sport- la picioare și la mâini. Efectul garantat este mirobolant din prima! Veți simți cum mușchii dvstra se întăresc inclusiv cei de la abdomen! 
7. Vibratoarele tip Vibroshaper comercializate sunt o aplicație civilă a unor tehnologii dezvoltate în spațiu. În spațiu cosmonauții nu beneficiază de gravitație și efectul asupra organismului lor este major în sens negativ. Ca atare acest gen de vibrații au rolul de a activa cat mai multe grupe de mușchi în spații restrânse 
De aceea când stați pe canapea la televizor o ședință cu aparatul acesta pe durata episodului de telenovelă sau meciului urmărit va va ajuta mai mult decât enorm. La pariu! 
Ca să fim corecți totuși aparatul nu ajută și în ceea ce privește respirația și aparatul respirator pentru ca asta ar fi chiar culmea! 
Și acum la treabă !


Avem nevoie de 


- 5-6 verze de Bruxelles 
- 1 dovlecel tăiat cubulețe 
- 7-8 Rosii cherry 
- o ceapă roșie și una albă tăiate rondele 
- un ardei iute tăiat rondele 
- 5-6 ciuperci tăiate în patru fiecare dintre ele 
- 5-6 pulpe de pui dezosate 
- verdeață proaspătă tocată (mărar și pătrunjel)
- 3-4 căței de usturoi tăiați rondele 
- mirodenii după gust (boia iute și dulce, piper negru măcinat, curry, busuioc și oregano) 
- câteva buchetele de broccoli 
- nelipsitul pahar de vin alb parfumat 
- o jumătate de varză tăiată fideluță 
- 2 lămâi stoarse bine 

Neavând voie să călim nimic o să punem la fiert pulpele de pui și când carnea este fiartă introducem ceapa, ciupercile, varza de Bruxelles și rondelele de ardei iute. După 8-10 minute adăugăm roșiile, usturoiul, dovleceii și broccoli.

În alte 10 minute de stat la fiert, adăugăm vinul și mirodeniile și mai lăsăm la foc mic de data asta încă 3-4 minute.  Adăugăm verdeața și țuști în farfuria cat mai mare

Acum facem salata multicoloră de varză a la Cezar. Luăm varză tocată fideluță și o amestecăm cu verdeață, curry, boia dulce și iute, piper negru măcinat apoi turnam zeama de lămâie peste și gata!
La masăăă! 
Poftă mareeeee!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel