Ghiveci de legume, rețetă. Cea mai gustoasă mâncare de sezon. Ghiveciul de legume este mâncarea de sezon cel mai des preparată. Se face ușor și este extrem de gustoasă. Iată rețeta.
3-4 bucăți ceapă
2 bucăți morcov
2 bucăți ardei gras
ulei
2 linguri bulion
2 bucăți vinete
2 bucăți dovlecel
sare
pătrunjel (frunze)
mărar
Ghiveci de legume, rețetă. Cea mai gustoasă mâncare de sezon. Ceapa şi ardeiul gras se taie cubuleţe, iar morcovii se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei. Când ceapa devine aurie se adaugă 2 linguri de bulion, potrivit delicatesa.ro. Se amestecă şi se stinge cu 2 căni de apă.
Ghiveci de legume, rețetă. Cea mai gustoasă mâncare de sezon. Vinetele şi dovleceii se taie cubuleţe potrivit de mari. Se adaugă în sosul pregătit. Se lasă să fiarbă la foc mic până se îngroaşă şi sosul devine gros. Se adaugă şi sare după gust.
Ghiveci de legume, rețetă. Cea mai gustoasă mâncare de sezon. La final se adaugă pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt. Se poate servi alături de castraveţi muraţi sau salată de varză.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu