Gigi Becali exaltat după victoria Stelei cu ŢSKA Sofia

becali fericit dupa victoria cu TSKA
becali fericit dupa victoria cu TSKA

Gigi Becali a făcut din nou show la Cluj. A strâns mîna suporterilor şi a comentat în stilu-i carcateristic jocul echipei sale, Steaua.

Becali a fost încântat de atmosfera de pe stadionul din Cluj. „A fost senzaţional publicul de aici. Mulţumesc Ardealului, clujenilor. A fost o atmosferă extraordinară. A fost o galerie de 21.000 de oameni care au cântat şi au încurajat echipa”, a declarat finanţatoreul la Digi Sport.

Becali a vorbit şi despre evoluţia jucătorilor. „Tatu dă numai goluri speciale. E de mare clasă. Nu înţeleg de ce nu l-au văzut echipele mari din Europa. Ăsta e meritul lui MM. Toată echipa m-a impresionat. Pe Latovlevici îl felicit, aşa sunt eu, când joci te laud, când nu joci te critic”, a mai spus Becali.

Europarlamentarul a ţinut să felicite şi celelalte echipe româneşti angranate în preliminariile Ligii Europa: „Îi felicit şi pe Porumboiu, şi pe Copos, şi pe "finul" că şi ei se vor califica. Îi felicit şi pe cei de la Mediaş”.

Becali a spus că nu are nimic împotriva lui Zicu şi că totul a fost un joc psihologic. „În mod normal nu se mai poate întâmpla nimic, numai o minune negativă îi poate salva pe bulgari. Tot ce a fost cu Zicu a fost un joc psihologic. Mi-a ieşit. Acum îi urez lui Zicu să devină cel mai bun pentru echipa lui, să câştige bani”, a adăugat Gigi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel