Gigi Becali a spus pe cine susține în turul doi la prezidențiale 2024. Nu vorbim de George Simion

Gigi Becali a anunțat ce va face între tururile de la prezidențiale.

Citește și: Mișcare bombă. Ciucă, despre retragerea Elenei Lasconi de la prezidențiale

Gigi Becali, patronul FCSB, numărul doi pe lista pentru Camera Deputaților din partea AUR, a intervenit la un post de televiziune unde a anunțat ce va face după primul tur al alegerilor prezidențiale.

În urma celui mai recent sondaj de opinie, în care candidatul liberal Nicolae Ciucă se află pe locul al doilea, Gigi Becali a reacționat și a afirmat că ”dacă Ciucă iese pe locul 2 eu o să ies în campanie cu el. I-am spus lui Rareș Bogdan: Băi Rareș, eu i-am promis lui George Simion. Și acum sunt cu George. Dar dacă va intra Ciucă în turul doi ies în campanie, în fiecare zi”, a declarat Becali la Realitatea Plus.

VEZI ȘI: Noi date despre alegerile prezidențiale!

Un sondaj realizat de INSOMAR și AVANGARDE arată că Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ar putea ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Marcel Ciolacu ar obține 28 %, iar Nicolae Ciucă ar lua 19 % din voturi. George Simion ar obține 16% din voturi. În această cercetare, Elena Lasconi are 13%, Mircea Geoană - 11%, Cristian Diaconescu - 5%, Kelemen Hunor - 4%, Ludovic Orban - 1%, Călin Georgescu - 1% și Cristian Terheș - 1%.

În ceea ce priveşte votul la alegerile parlamentare, cei mai mulţi dintre cei oameni au ales PSD - 31%, PNL - 22%, AUR - 16%, USR - 14%, SOS România - 5%, UDMR - 5%, România în Acţiune (care susţine candidatura lui Geoană) - 3%.

Mai mult de o treime dintre români nu ştiu cu cine vor vota la alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie. Aproape două treimi declară cu certitudine că vor merge la vot.

Vedeți continuarea aici:

https://www.dcnews.ro/sondaj-insomar-si-avangarde-cine-ar-putea-intra-cu-marcel-ciolacu-in-turul-al-doilea-la-prezidentiale_975543.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel