Gigi Becali anunţă iarăşi că se retrage din fotbal: Am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, spune că a semnat ieşirea din toate funcţiile deţinute la club. 

"Am ținut să vă anunț pe toți, că mă țin de cuvânt de data asta, așa cred. E ultima conferință de presă. Am hotărât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, ca eu... gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin? Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam.

Să nu dorm la 2-3 noaptea și să fac tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Ce a făcut omul ăsta a pus capac! Ar trebuie să îl cheme Întuneric, nu Feșnic! Din cauza lui ies, așa ceva nu se poate!

Am făcut o socoteală: 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus vreo 3 milioane majorare de capital. Pot să scot banii, dacă fac micșorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!

Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului. Să facă Adunările Generale la FRF cum vor ei! Vali Argăseală nu va mai participa, pentru că noi nu suntem sclavi. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!", a declarat Gigi Becali.

Cine va prelua echipa? Fetele lui Becali au refuzat 

"Nu voi mai ține nici acțiunile. Nici fetele nu vor. Am vrut să dau echipa ginerelui, dar fata mi-a zis să-i las bărbatul în pace. Poate pun echipa pe numele surorii până vând. Dacă eu nu pot îndeplini dreptatea, mă retrag. M-au biruit. Am 65 de ani și o să-mi văd de treaba mea, de Biserică.

Vom vedea la Registrul Comerțului cum fac cu echipa. Poate o pun pe numele surorii. Eu nu mai am treabă cu nimeni, nici cu Burleanu, nici cu nimeni. Vedeți-vă de treabă cu mizeriile voastre și spălați-vă cu ele pe cap!”, a declarat Gigi Becali, citat de Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel