Gigi Becali, despre legile LGBT adoptate în Grecia: În 40-50 de ani vine sfârșitul. La judecată și la revedere. Nu o să ne mai lase Dumnezeu mult

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Gigi Becali a comentat noua decizie de la Atena, referitoare la legile LGBTQ.

În cadrul unei intervenții la România TV, Gigi Becali a comentat noua decizie din politica de la Atena, referitoare la legile LGBT. Proiectul de lege istoric, elaborat de guvernul de centru-dreapta al premierului Kyriakos Mitsotakis, a fost adoptat joi seară cu o majoritate de 176-76 de voturi, prin care cuplurile homosexuale pot să se căsătorească și să adopte copii. Astfel, Grecia devine prima țară ortodoxă din lume care adoptă asemenea lege.

"În Grecia e treaba lor ce fac, la noi nu se va întâmpla asta niciodată"

"Fiecare e liber să facă ce vrea. În Grecia e treaba lor ce fac, la noi nu se va întâmpla asta niciodată. La fel și la adopții. Dacă instituțiile astăzi ne-ar obliga, că ne-ar obliga instituțiile europene, CEDO, cutare, nu știu ce, după decizia trebuie să fie aplicată în statele membre. Dar dacă noi nu o punem în aplicare, adică mă refer la oamenii care reprezintă instituțiile, ca homosexualii să adopte copii, ce-o să poate să facă? ‘Da mă da nu vreau să pun în aplicare’. Ce o să poată să facă? Noi nu trebuie să punem în aplicare ceea ce este împotriva Legii lui Dumnezeu. Asta trebuie să facem. Adică chiar de ar fi să fim martiri, mai ales în biserică, cu prețul vieții, să plătim toți, tot nu trebuie să acceptăm căsătoria asta în biserică. Celelalte, treaba lor", a declarat Gigi Becali.

"Eu acum ce să le fac? Noi trebuie să urâm păcatul, nu pe oameni"

"Eu acum ce să le fac? Noi trebuie să urâm păcatul, nu pe oameni. Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. Nu să-i urâm. E treaba lor ce fac. Dacă ei ne obligă să facem și noi asta, atunci e treaba noastră. Noi trebuie să ne rugăm pentru ei să nu facă păcatul. Nu ai ce să le faci. Spre treaba asta se îndreaptă lumea. Adică ‘vrășmașul’ este stăpânitorul acestei lumi. De ce este el stăpânitorul lumii? Este pentru că el poate să fie stăpân pe cel ce face voia lui. Noi facem voia lui. Toate păcatele și toată viața este cum îi place lui, adică lui Satan. O să putem să o oprim noi? În 40-50 de ani vine sfârșitul. La judecată și la revedere. Nu o să ne mai lase Dumnezeu mult. Eu îmi văd de familia mea, copiii mei, nepoții mei, și gata. Treaba lor ce fac ei (...)", a mai spus Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI:

Grecia devine prima țară creștin ortodoxă care legalizează căsătoria între persoane de același sex

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel