Gigi Becali: Eu sunt cel mai bun antrenor al României

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Gigi Becali și Ion Crăciunescu au avut un schimb de replici legat de transferurile pe care FCSB le va face înainte de evoluția în Liga Campionilor.

Gigi Becali, patronul FCSB, este foarte încrezător în echipa sa, care a câștigat titlul de campioană și astfel va evolua în Liga Campionilor, unde se așteaptă să aibă un parcurs cât mai lung.

Pentru acest obiectiv, Becali intenționează să facă mai multe transferuri importante, care să aducă un plus valoare echipei, până acum având două transferuri interne, David Kiki (Farul Constanța) și Daniel Popa (U Cluj).

Gigi Becali și Ion Crăciunescu au avut un schimb de replici mai dur, legat de ideea realizării unui transfer și la nivelul tehnicianului.

”Domnule Becali pe lângă jucători o să aduceți și un antrenor”, l-a întrebat Ion Crăciunescu, în direct, la Digi Sport, potrivit Fanatik.

Replica lui Becali nu a întârziat: ”Dacă ne luăm la mișto, nu are rost”.

”De ce să ne luăm la mișto? Eu vă respect”, a continuat celebrul arbitru.

”Păi dacă mă respectați, trebuie să respectați și oamenii. Omul ăla a fost antrenorul numărul 1 al României. De ce să îl schimb când îl am pe cel mai bun”, a mai spus Becali.

”Ne gândeam la Europa, să mergem și noi cu echipa mai sus, de asta…”, a sugerat Crăciunescu.

”Eu sunt cel mai bun antrenor al României”, a spus Becali, moment la care Crăciunescu i-a replicat: ”Vă cred, că ați avut rezultate”.

Becali și-a continuat pledoaria privind faptul că nu este necesară schimbarea antrenorului. ”Eu habar nu am, am și eu intuiția stăpânului. Atât. Nu trebuie să comentăm atât de antrenor. Hai să avem totuși o speranță”.

FCSB, cap de listă în turul 1 din Liga Campionilor

Echipa finanțată de Gigi Becali va foi cap de serie în primul tur al Ligii Campionilor.

Posibilii adversari ai FCSB în această fază a competiției europene sunt: Borac Banja Luka (Bosnia), Dinamo Batumi (Georgia), NK Celje (Slovenia), Hamrun Spartans (Malta), Larne FC (Irlanda de Nord), Dinamo Minsk (Belarus), FK Panevezys (Lituania), Ordabasy Shymkent (Kazahstan), Vikingur Reykjavik (Islanda), FC Struga (Macedonia de Nord), Differdange 03 (Luxemburg), Decic Tuzi (Muntenegru), Egnatia Rrogozhine (Albania), UE Santa Coloma (Andorra) sau AC Virtus (San Marino), scrie Fanatik.

Citește și: Implementarea VAR în preliminariile competițiilor europene. Anunțul UEFA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel