Gigi Becali, gest impresionant din spatele gratiilor

gigi_becali
gigi_becali

Gigi Becali continuă să facă fapte bune din spatele gratiilor. Impresionat de povestea româncei ucise cu sânge rece în Franța, latifundiarul din Pipera a plătit banii necesari pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Emanuela Mereuță, o tânără din Galați în vârstă de 20 de ani, a fost omorâtă de un bărbat la în noiembrie, în Franța. La mai bine de trei luni de la tragedie, sicriul fetei a ajuns acasă. Mama tinerei nu știe cum să-i mai mulțumească lui Gigi Becali pentru ajutorul acordat.

"Îi mulțumim domnului Becali pentru tot ce a făcut pentru noi. Nu am crezut că o să-mi mai pot înmormânta vreodată fiica. Suntem vai de capul nostru, nici bani pentru înmormântare nu avem", a spus mama tinerei, conform PresaGalați. Părinții fetei au zis că nu știu când o își vor înmormânta fiica pentru că nu au bani pentru a face acest lucru.

Emanuela Mereuță și-a găsit sfârșitul într-o zi cu ghinion. A fost ucisă de un bărbat care tocmai fusese concediat. Furios pentru că și-a pierdut locul de muncă, călăul a ucis-o și a decapitat-o pe victimă. Gălățeanca a lăsat orfani trei copii care acum au ajuns în grija asistenților maternali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel