Gigi Becali îl cunoaște pe călugărul care a împușcat un român pe Muntele Athos / Ce sarcină i-a dat acesta monahului, după ce a aflat de incident

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a fost sunat de călugărul care a împușcat un muncitor din Botoșani pe Muntele Athos.

Gigi Becali susține că a fost sunat de călugărul de la Muntele Athos care a împușcat un cetățean român din Botoșani, conform Observator.

Totuși, se pare că familia muncitorului a aflat abia după câteva zile că e rănit şi internat în Halkidiki. Rudele au plecat imediat în Grecia şi au cerut ajutorul autorităţilor române. Ministerul de Externe a luat legătura cu medicii şi poliţiştii şi a pus la dispoziţia victimei un avocat. 

„Am luat legătura cu Ambulanţa, să o plătesc şi să-l aducă la Bucureşti, să-l externeze din Grecia, ca să avem grijă mai mare de el“, a spus Gigi Becali. El a adăugat că îl cunoaște pe călugărul respectiv.

„Eu i-am spus călugărului: "Bun, ai permis de port armă". Că într-adevăr, pe vremuri, călugării aveau arme ca să vâneze mistreţi când era sărăcie şi secetă şi n-aveau mâncare pentru muncitori. Dar acum eu te ajut, numai că ai o obligaţie. Să filmezi când arunci arma în mare şi să-mi arăţi. Accidental a fost, îţi dai seama că n-a vrut să omoare un om“, a mai spus Becali.

Familia susține că a refuzat ajutorul de la Gigi Becali și că va plăti singură transportul. Monahul acuzat nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere. 

CITEȘTE ȘI      -      Român împușcat de un preot român, la Muntele Athos, în timpul unei vânători de pisici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel