Gigi Becali, mesaj după imaginile care arată accidentul în care a fost implicat 

Gigi Becali a fost tamponat în București. Imaginile au apărut pe rețelele de socializare. 

Gigi Becali se afla în zona Gorjului din București, la volanul mașinii fiicei sale. La un moment dat, în timp ce se afla la semafor, o tânără șoferiță care nu a păstrat distanța regulamentară l-a lovit din spate. Becali spune că nu a simțit nimic și nici măcar nu s-a dat jos din mașină să vadă ce s-a întâmplat. Pe imagini se poate vedea clar cum mașina lui Becali este lovită din spate, iar tânăra merge spre acesta și discută câteva secunde în dreptul geamului mașinii.

Becali a povestit acum că mașina lui nu are nimic, deci în aceste condiții nu se poate vorbi despre un accident. 

"Eu eram la stop cum ar veni. Ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A venit la mine să-mi spună dacă a intrat în mine, să mă întrebe dacă am pățit ceva, dar nu m-a atins. Nu s-a întâmplat nimic, nu m-a atins în nici un fel. Da, m-a recunoscut. Au început toți să filmeze p-acolo că s-a întâmplat ceva. Eu n-am simțit că s-a întâmplat ceva. Dar mașina n-are nimic, dacă mașina nu are nici o zgârietură, unde-i accidentul?" a spus Gigi Becali la Antena 3. 

Video:

@alex.serban18 #fy #fyp #rollsroyce #gorjului #neagigi #top #becali ♬ original sound - ALEX SERBAN

Tânăra a fost vizibil surprinsă de atitudinea lui Gigi Becali care cel mai probabil nu a mai vrut să piardă timpul cu asigurări și alte chestiuni birocratice legate de rezolvarea pe asigurarea obligatorie a tinerei. Aceasta însă ar putea avea dificultăți dacă va dori să-și repare mașina sau dacă poliția o va opri în trafic pentru că nu are nici un fel de dovadă a lovirii mașinii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel