Gigi Becali, noi declarații despre arbitrul Iuliana Demetrescu: Ea trebuie iubită, protejată! Cum să o laşi între 22 de bărbaţi?

Gigi Becali, finanţatorul de la FCSB, a făcut noi declarații în cazul arbitrului Iuliana Demtrescu, afirmând că 'o admiră și ar trebui să oficieze doar meciuri de la fotbal feminin, pentru a fi protejată'.

”Vrei să îţi spun un lucru, asta este opinia mea. Fata aia e foarte frumoasă, dar ce să cauţi acolo? Protejeaz-o. Mie îmi place să protejez femeia. Eu nu o jignesc. Eu o admir, o iubesc. Arbitrează la femei. E urât (n.red. să arbitreze la bărbați) Asta este opinia mea. Nu poţi să vii tu şi să schimbi opinia unui om de 65 de ani că vrei egalitate de gen. Eu n-am jignit-o cu nimic. Nu am voie să spun opinia mea?  Ea trebuie iubită, protejată, nu să o laşi între 22 de bărbaţi. Asta este opinia mea. Opinia se spune oricând şi la orice. Dacă spuneam că este urâtă, da. Chiar este prea frumoasă ca să fie arbitră la bărbaţi”, a precizat marți Gigi Becali.

Cu privire la zvonurile că FCSB ar putea fi depunctată în urma afirmațiilor sale, Gigi Becali a menționat:

”Nu există depunctare pentru o arbitră. Uitați-vă în regulament... Citeşte acolo articolul. Nici nu există, la discriminare, depunctare. Este ca şi atunci când am participat la referendum şi au zis că am votat. Bă, pentru a participa la referendum nu există pedeapsă. A schimbat şi a spus că am votat pentru funcţii publice. Aşa şi ăştia. Aici, la discriminare, a băgat-o la celălalt articol, defăimarea fotbalului. Nu mai dezinformaţi, că nu există depunctare.”, a mai zis Becali.

Amintim faptul că la toate partidele din runda cu numărul 8 a playoff-ului şi playout-ului din Superligă, arbitrii au ieşit pe teren cu un tricou pe care era scris mesajul „Fără discriminare de gen”.

Vezi și - Gigi Becali e categoric după FCSB - CFR: S-a schimbat un singur lucru. Dacă nu era el, nici nu mai eram în lupta pentru titlu! - Video

De asemenea, Răzvan Burleanu a anunţat că nu se va mai întâlni cu Gigi Becali, după ce comentariile la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu, în urma meciului FC Voluntari - CS Mioveni, din Superligă. 

"Am fost mâhnit să văd declarațiile domnului George Becali, niște afirmații care consider că nu au ce căuta în societatea contemporană. România este un stat modern, iar Federația Română de Fotbal împărtășește valorile europene, motiv pentru care nu va accepta niciodată astfel de remarci, care ne duc cu gândul la un ev mediu patriarhal.

Iuliana Demetrescu este unul dintre cei mai apreciați arbitri din fotbalul feminin la nivel internațional și va reprezenta România la Campionatul Mondial din această vară, în Australia și Noua Zeelandă.

Ieșirea domnului Becali după meciul pe care Iuliana l-a condus în Superligă, Voluntari – Mioveni, unde prestația acesteia a fost apreciată atât de jucători, cât și de antrenorii celor două echipe, este în complet dezacord cu principiile unei societăți europene, așa cum ne dorim să fim

Profilul unui patron, care se consideră stăpân în relația cu proprii antrenori și jucători, și care are un comportament discriminator pe criterii de gen și nu numai, nu are un viitor în fotbalul european. În aceste condiții, având în vedere diferențele de valori și viziune pe care le avem, consider că o întâlnire între mine și domnia sa nu poate să aibă loc. 

Aștept ca domnul Becali să arate bărbăția despre care ne vorbește și să aibă curajul și demnitatea de a recunoaște că a greșit, să iasă public și să prezinte scuze Iulianei Demetrescu și celorlalte femei din fotbalul românesc, și nu numai, care s-au simțit lezate de declarațiile acestuia. Apoi, vom putea discuta din nou despre o întâlnire între mine și dumnealui", a declarat Răzvan Burleanu pentru Fanatik. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel