Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Superligă: Să vină, să le dau câte 15-0

Gigi Becali / Captură Antena3, arhivă
Gigi Becali / Captură Antena3, arhivă

Gigi Becali spune că ar vrea ca CSA Steaua să promoveze în Superligă. 

”Am intrat ca să vorbim niște lucruri despre stat și implicarea statului. Statul, până să ne ajute, să nu ne ia banii! Burleanu zicea să ajute statul cu banii. Eu zic să facem primul pas, să nu ne ia banii. La ora asta, eu plătesc două milioane de euro la stat impozite. Nu putem să cerem să ne ajute, ce să ne ajute? De ce să ne mai dea bani în plus?

Deci societatea are nevoie de fotbal. Dacă are nevoie de fotbal, lasă-l pe ăla care vrea să facă și nu-i mai lua bani. Bun, e normal, ia impozite, bun. Apoi zic că trebuie să se facă diferență între echipele de Primării, care țin de Consiliul Local, și de banii statului, de bugetul statului, la care eu vin cu două milioane de euro anual din care trebuie să vină un procent la CSA, ca să se bată cu mine, îți dai seama ce anomalie? E diferență între Primărie și CSA.

Altă chestiune. Care țară în Europa mai are echipă departamentală? Care? Nu mai e niciuna, vă zic eu! Nu există în Europa țară în care un Minister are echipă de fotbal. O să fim noi primii. Să facă toți!

Pe mine nu mă deranjează dacă promovează ei, chiar vreau să promoveze, să le dau câte 15-0. Ce dacă au buget mai mare? Eu vreau să existe echipa asta, ca să scap de Peluza Sud, să aibă ei acolo. La ce mă deranjează pe mine dacă promovează CSA?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Cu toate astea, finanţatorul FCSB nu vede o variantă în care Legea Sportului ar fi modificată. 

”Eu știu că legea asta nu o să fie votată niciodată în viața lor”, a transmis Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel