Gigi Becali, sfidare totală la nunta lui Ianis Hagi

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gigi Becali și-a făcut apariția la nunta fiului lui Gică Hagi, acolo unde a surprins pe toată lumea cu ținuta sa. 

Codul de vestimentație cerut de familia Hagi a fost "costum negru". Codul vestimentar a fost respectat într-o proporție aproape totală de bărbați, care au îmbrăcat costume negre. Femeile însă au avut rochii de diverse culori și modele. 

Undeva în jurul orei 20:30, și-a făcut apariția și Gigi Becali, alături de soția Luminița. Acesta a fost văzut intrând în zona palatului Stirbei îmbrăcat într-un costum total alb și un papion negru. Inclusiv vesta era albă, contrar cerințelor familiei lui Hagi. 

Gigi Becali a părut că știa foarte bine de codul vestimentar, doar că n-a vrut să-și ia costum negru. Singurul element negru era papionul.

Este de notorietate relația dintre Gică Hagi și Gigi Becali. Acesta din urmă este finul marelui fotbalist.

Nunta lui Ianis Hagi. Numă uriaș de invitați

La nunta lui Ianis Hagi cu soția Elena sunt aproximativ 700 de invitați. Locația aleasă pentru nuntă a fost palatul Stirbey. Printre invitați s-au numărat numeroase familii de machedoni din Constanța, colegi de generație atât de-ai lui Gică Hagi, cât și de-ai lui Ianis Hagi. 

Printre prezențele inedite a fost și cea a lui Denis Alibec. Acesta nu a purtat un costum, ci mai degrabă o ținută chiar dacă neagră, total inedită, care nu avea de-a face cu eleganța. Printre absenții de la nuntă care era de notorietate ca fiind un mare petrecăreț este colegul de la națională al lui Ianis, Florinel Coman.

O altă nuntă în lumea fotbalului a avut loc recent: este vorba despre cea a atacantului echipei naționale a României, Denis Drăguș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel