Gigi Becali va da în judecată conducerea Penitenciarului Jilava

Gigi Becali dă în judecată conducerea Penitenciarului Jilava şi cere daune morale de un milion de euro. Becali este nemulţumit de modul în care a fost tratat de superiorii din penitenciar. De asemenea, în urma deciziei de a executa pedeapsa în regim deschis, Gigi Becali va fi transferat, luni, la închisoarea de la Poarta Albă.

"Domnul Becali este decis să introducă o acţiune la instanţele de judecată, să solicite despăgubiri morale pentru situaţia care i s-a creat în mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Să fie obligate să-i plătească o sumă de bani domnului Becali, va solicita un milion de euro, cu titlul de daune morale", a declarat, la România TV, Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali.

 Becali acuză că tratamentul la care a fost supus a fost dictat de o persoană din conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care va fi, de asemenea, chemată în instanţă.

Gigi Becali va fi transferat, de luni, la Penitenciarul de la Poarta Albă, după ce Administrația Penitenciarelor a decis ca acesta să fie adus pentru o perioadă la Jilava deoarece avea mai multe procese săptămâna trecută în București.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel