Urmărește emisiunea live


Glasgow Rangers - FCSB, test crucial în Europa League. Câți fani roși-albaștrii vor susține echipa lui Becali în Scoția

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Photos / Bogdan Buda

FCSB va disputa, joi seară, în deplasare, un meci în cadrul etapei a treia din Europa League, contra formației scoțiene Glasgow Rangers.

Citește și: Drama neștiută a fundașului FCSB. Valentin Crețu, interviu în lacrimi: Astea sunt probleme - VIDEO

După un start excelent în Europa League, cu două victorii, pentru FCSB a venit momentul disputeti cu Glasgow Rangers din Europa League. Scoțienii îl au în lot Ianis Hagi, dar care nu va putea fi folosit de Rangers în această partidă, internaționalul român nefiind inclus în lista UEFA.

Rangers are trei victorii, contra Malmo, Hibernian și St. Johnstone, dar și două înfrângeri, cu Lyon și Kilmarnock, în ultimele cinci meciuri disputate. De cealaltă parte, FCSB are victorii consecutive în ultimele 5 partide, cu RFS, Sepsi, PAOK, Gloria Buzău și Dinamo București.

Meciul de joi seară va avea loc pe celbrul stadion Ibrox Park, o arenă cu o capacitate de 51.587 de locuri. Arbitrul partidei este Marco Di Bello, din Italia. În clasamentul din Europa League, FCSB se situează locul 6, la egalitate de puncte cu liderul Galatasaray, care are tot 6 puncte, echipele fiind despărțite de golaveraj. Meciul dintre Glasgow Rangers și FCSB va începe la ora 22:00 și va fi difuzat în direct pe Digisport 1 și Prima Sport 5.

Ce a spus Elias Charalambous

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a zis, miercuri seara, într-o conferință de presă susținută în Scoția, că fotbaliștii săi trebuie să dea dovadă de curaj pentru a câștiga meciul.

”Știm că vom întâlni o echipă foarte bună, o echipă de tradiție, o echipă care practică un fotbal ofensiv. Ne așteaptă un meci greu, dar pe de altă parte noi am venit aici cu multă încredere. Trebuie să fim curajoși mâine pentru a câștiga cu Rangers. Scopul nostru este mereu să câștigăm, nu ne propunem niciodată să obținem egaluri.

Am analizat adversarul, i-am văzut atuurile și slăbiciunile, așa că mâine o să dăm tot ce avem mai bun pe teren pentru a ne impune. Rangers are un stil anume de joc indiferent dacă e un meci de campionat sau de cupă europeană, așa că știm sigur că mâine vom avea în față o echipă ofensivă, o echipă mare. Jucătorii sunt foarte motivați și nerăbdători să joace într-o atmosferă așa cum știm că ne va aștepta mâine aici”, a zis antrenorul cipriot.

Trei jucători de la FCSB, indisponibili pentru meciul cu Rangers


”Darius Olaru, Adrian Șut și Florin Tănase vor absenta mâine, însă eu spun mereu că nu există scuze. Jucătorii care sunt disponibili sunt cei mai importanți pentru mine. Așa că trebuie să jucăm cu ceea ce avem, să căutăm soluții. Siyabonga Ngezana este refăcut după accidentare încă de săptămâna trecută, el poate juca mâine”, a zis antrenorul cipriot.

Cu privire la faptul că internaționalul român Ianis Hagi nu va putea fi utilizat de Glasgow Rangers, nefiind inclus pe lista UEFA, Elias Charalambous a spus faptul că acest lucru nu este important pentru meciul de joi.

”Nu cred că e un avantaj sau un dezavantaj faptul că Ianis Hagi nu joacă. Sigur că Ianis are calitate, însă antrenorul lor are un lot valoros. Așa că nu cred că e important că Ianis joacă sau nu, Rangers este un club mare”, a mai zis Charalambous, 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel