Glumă virală despre Vladimir Putin. "Am sunat familia lui Prigojin... avionul nu decolase încă"

Glumă virală despre Vladimir Putin. "Am sunat familia lui Prigojin.... avionul nu decolase încă" / Foto: Agerpres
Glumă virală despre Vladimir Putin. "Am sunat familia lui Prigojin.... avionul nu decolase încă" / Foto: Agerpres

O glumă virală despre Vladimir Putin, făcută de premierul albanez Edi Rama, circulă pe Internet.

O glumă făcută de premierul albanez Edi Rama la adresa lui Vladimir Putin în legătură cu moartea lui Evgheni Prigojin a devenit în scurt timp vitală pe rețelele de socializare.

"Nu știu dacă ați auzit că Rusia are această negociere de a unifica fusurile orare fiindcă ei au o diferență de nouă ore între o parte a țării și cealaltă", și-a început gluma premierul albanez la Forumul Strategic Bled din Slovenia, la care au asistat sute de persoane, inclusiv premierii din Croația, Muntenegru, Serbia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Bosnia și Kosovo.

"Iar prim-ministrul rus Mihail Mișustin a mers la Putin și i-a spus: "Domnule președinte, avem o problemă. Mi-am trimis familia în vacanță și i-am sunat să le spun noapte bună. Iar acolo e deja dimineață, ei sunt pe plajă. L-am sunat pe Olaf Scholz pentru a-l felicita de ziua de naștere iar el mi-a spus că a fost ieri. L-am sunat pe Xi Jinping de Anul Nou și el mi-a zis că încă e anul vechi".

Iar Putin a răspuns: "Da, mi s-a întâmplat și mie. Am sunat familia lui Prigojin să le spun că îmi pare rău pentru pierderea lor, dar avionul nu decolase încă".", a glumit Edi Rama, scrie Ziarul de Iași.

Putin nu este în spatele lichidării lui Prigojin, spune un fost deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse

Fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilya Ponomarev, este convins că moartea lui Prigojin nu este opera FSB.

Liderul PMC Wagner, Evghenii Prigojin a murit cu adevărat, dar lichidarea sa nu a făcut parte din planurile lui Putin. Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat pentru UNIAN de către fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilya Ponomarev, care a afirmat că moartea lui Prigojin nu este opera FSB, deoarece există metode complet diferite de lichidare.

"Cred că a murit. Și organizatorul lichidării sale a fost ministrul Apărării al Federației Ruse, Serghei Șoigu, pentru că au fost aduse rachete pentru a doborî avionul. Prigojin a făcut o rebeliune împotriva lui Șoigu, a dat peste el și Șoigu a răspuns ca un copil. Conform logicii gangsterilor, această rezolvare a conflictului este normală. Moartea lui Prigojin nu este opera FSB, pentru că nu are rachete, există alte metode de lichidare. Am și anumite îndoieli că Putin era la curent cu lichidarea lui Prigojin”, a spus Ponomarev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel