Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Gogoșarii în oțet, fără fierbere, se pun extrem de ușor. Iată rețeta.
5 kg gogoşari (cântăriţi cu tot cu cotoare)
1 l oţet
500 gr zahăr
1 lingură sare grunjoasă
2 linguri boabe de piper
Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Spălăm gogoşarii, le scoatem cotoarele şi îi tăiem fâşii. Punem gogoşarii într-un vas şi adăugăm zahărul, oţetul, sarea şi boabele de piper, potrivit caietulcuretete.com.
Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Nu le fierbem ca la reţeta clasică, se adăugă reci, ca atare. Amestecăm şi lăsăm circa 24 ore ca să îşi lase zeama. Nu este nevoie să puneţi gogoşarii la frigider
Vezi și: De ce să adaugi albuș în maioneză. Toți bucătarii fac asta. Habar nu aveai cât te ajută
Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Din când în când amestecăm. Nu vă speriaţi dacă iniţial va părea foarte puţin lichid, după 24 ore îşi vor lăsa zeama şi va fi suficient.
Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Turnăm gogoşarii cu tot cu zeama formată în borcane curate, sterilizate în prealabil. Înfiletăm capacele şi depozitam borcanele în cămara la loc răcoros.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu