Ai gustat vreodată gogoșile chinezești? Dacă nu, ar fi timpul să o faci. Le poți prepara singur. Iată rețeta.
Publicitate
Ingrediente
- 1 cană de făină
- 2 linguriţe praf de copt
- 1 linguriţă de sare
- jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu
- jumătate de cană de apă călduţă
- ulei de arahide
Cum se prepară
Făina se amestecă alături de praful de copt, de bicarbonatul de sodiu, de sare şi de apă, potrivit retete.unica.ro. Se frământă coca, după care se împarte în bucăţele mici, cărora li se dă o formă rotundă. Se prăjeşte fiecare gogoaşă în ulei de arahide, până când devine aurie, apoi se servesc reci.
Vezi și: PLĂCINTĂ georgiană cu BRÂNZĂ. Rețeta de Khachapuri care trebuie încercată
GOGOȘI ungurești. Desertul PUFOS și AROMAT. Rețeta banală, dar delicioasă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu