Dacă vrei să pregătești altceva pentru tine și cei dragi, iată o rețetă simplă și specială pentru gogoși.
Iată una dintre celebrele rețete ale bunicilor noștri. O rețetă aparte de gogoși care se pregătește și se prepară într-un timp foarte scurt.
Gogoșile se fac cu cașcaval și se servesc cu Schweizer sau Emmentaler ras. Se pot degusta atât calde cât și reci. Poftă bună!
- 1 pahar Lapte
- 3 buc. Ouă
- 80 g Unt
- 160 g Făină
- 130 g Cașcaval sau după preferințe
1. Se pune laptele cu untul la fiert. Când dă în clocot se adaugă toată făina și se amestecă împreună cu o lingură de lemn până ce aluatul se desprinde de pe lingură.
2. Se ia de pe foc, iar când s-a răcit se adaugă cașcavalul ras și rând pe rând ouăle.
3. Cu o linguriță se pun într-o tavă unsă mici biluțe de aluat cu distanță între ele.
4. Cuptorul se încălzește din timp, iar mai apoi adăugați tava și lăsați la copt la foc iute.
5. Când scoateți gogoșile din cuptor mai radeți cașcaval peste ele cât sunt încă fierbinți.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu