Rețetă de gogoși cu iaurt. Ți-e poftă deseori de gogoși, dar procesul este unul mult prea lung? Iată cum se prepară un desert simplu, gata în doar câteva minute.
Iaurtul face ca gogoșile să fie mai pufoase și cu un gust altfel. Cui nu-i plac gogoșile făcute de bunica? Mama? Acum poți să le faci și tu, la fel ca ele. Un deliciu!
Pentru 8 porții:
250 g de Iaurt
Făină
Ulei
Sare
Zahăr pudră
1. Într-un vas, se amestecă făina împreună cu iaurtul și puțină sare până devine o cocă moale care să curgă.
2. Într-o cratiță, se toarnă ulei și se încinge, apoi se pune cu lingură, aluatul făcut inițial și se lasă până se obține culoarea dorită.
3. Gogoșile se scot pe șervețele (ca să absoarbă surplusul de ulei) și se pudrează cu zahăr pudră.
Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
O rețetă simplă și rapidă, pentru zilele în care ți-e poftă de niște gogoși. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu