Iată o reţetă simplă de gogoşi făcute cu lingura. Ai nevoie doar de câteva ingrediente. Orice gospodină trebuie să ştie această reţetă.
1 kilogram de făină
Jumătate de litru de lapte
4 gălbenuşuri de ou
Ulei
Zahăr pudră
Sare
6 linguri de zahăr tos
Coajă de lămâie
Zahăr vanilat
Se fierbe laptele, după care se adaugă făină şi se amestecă până când devine o pastă omogenă. Adăugăm şi cele patru gălbenuşuri de ou şi continuăm să amestecăm. Se adaugă zahărul tos, zahărul vanilat, coaja de lămâie şi un praf de sare. Amestecăm toate aceste ingrediente. Se lasă aluatul preparat să crească timp de 15 minute.
După ce au trecut cele 15 minute, se ia aluat cu o lingură şi se pune în ulei fierbinte.
După ce s-au rumenit, scoateţi gogoşile pe un şerveţel, apoi le puteţi pudra cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu