Gogoșile făcute cu lingura sunt absolut delicioase. Această rețetă îți va aduce aminte de copilărie.
Ingrediente
- iaurt 250 g
- ouă 2 buc
- zahăr 50 g
- esenţă de vanilie 1 fiolă
- praf copt 1 buc
- făină 300 g
Cum se prepară
Într-un castron se bat ouăle cu zahărul, până se topeşte de tot zahărul. Se adaugă apoi esenţa de vanilie, iaurtul şi se cerne făina amestecată cu praful de copt, scrie delicatese.net. Se omogenizează bine toate ingredientele. Rezultatul va fi un aluat moale şi cremos.
Puneţi la încins ulei într-o tigaie antiaderentă. După ce uleiul s-a încins, luaţi din aluat cu o lingură şi puneţi în ulei. Lăsaţi gogoşile să se rumenească pe ambele părţi. Când sunt gata, scoateţi pe o farfurie şi lăsaţi să se răcească puţin. Presăraţi zahăr pudră şi serviţi cu dulceaţă sau gem.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News