Google, luat la bani mărunți de Banca centrală a Malaeziei. Moneda națională, subevaluată din nou de gigantul electronic

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Banca centrală a Malaeziei spune că Google a estimat greșit cursul de schimb al riggitului, subevaluând moneda în raport cu dolarul.

Banca centrală a Malaeziei a declarat că va cere explicații gigantului tehnologic. Ringgitul, care a scăzut luna trecută la minimul ultimilor 26 de ani, s-a slăbit cu aproximativ 2,44% în acest an, potrivit Reuters. Bank Negara Malaysia (BNM) a declarat că moneda este subevaluată și nu reflectă fundamentele economice pozitive ale Malaeziei.

Banca a precizat într-un comunicat că Google GOOGL.O de la Alphabet Inc. a publicat vineri informații "inexacte" și că a făcut acest lucru și pe 6 februarie.

"Deoarece acesta este al doilea caz de raportare eronată, BNM va solicita Google o explicație privind modul în care a avut loc raportarea inexactă și măsurile corective luate, având în vedere că aceasta este o problemă recurentă care a afectat Malaezia și alte țări în ultimele luni", a declarat BNM într-un comunicat.

Acesta nu a oferit detalii. Google nu a fost disponibil imediat pentru comentarii în afara orelor de program din SUA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel