Google omagiază scrima, în cea de-a patra zi a JO 2012

google_scrima
google_scrima

Google omagiază, în cea de-a patra zi a Jocurilor Olimpice de la Londra, probele de scrimă printr-un logo special, care se desfășoară la Centrul ExCel, în perioada 28 iulie - 5 august.

La Olimpiada de la Londra, din lotul de scrimă al României fac parte opt sportivi: Radu Daraban - floretă individual, Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu şi Florin Zalomir - proba de sabie pe echipe şi invidual, Simona Alexandru, Ana Maria Brânză şi Anca Măroiu – proba de spadă pe echipe şi individual, Bianca Pascu – proba de sabie individual.

Românul Rareș Dumitrescu a fost învins în semifinale de către italianul Diego Occhiuzzi, care a pierdut finala în fața sportivului din Ungaria, Aron Szilagyi.

Medalia de bronz a revenit rusului Nikolai Kovalev, după ce l-a învins pe Dumitrescu, cu scorul de 15 la 10.

Centrul ExCel, cea mai mare locație a Jocurilor Olimpice 2012, este destinat probelor de box, scrimă, judo, tenis de masă, taekwondo, haltere şi lupte, este situat în Cartierul Docklands, din estul Londrei şi are o capacitate adaptabilă în funcţie de probe. Deschis în 2001, ca centru internațional de conferințe și expoziție, Centrul ExCel a fost extins în anul 2010, nefiind nevoie de nicio altă construcție suplimentară în vederea organizării Jocurilor Olimpice.

Motorul de căutare Google a dedicat, în fiecare zi de la începutul Olimpiadei de la Londra, câte un logo special sporturilor prezente la competiție. Deschiderea Jocurilor Olimpice a fost celebrată de Google, pentru ca sâmbătă logo-ul special să fie dedicat probei de tir cu arcul, iar duminică, probei de sărituri în apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel