Google recrutează oameni de marketing şi vânzări. Vezi condiţii de angajare

google
google

Gigantul IT Google organizează un seminar de carieră în data de 29 octombrie la Bucureşti, în cadrul târgului de joburi Angajatori de top, unde sunt aşteptaţi absolvenţii români interesaţi de un post în marketing online sau vânzări.

Condiţiile de angajare presupun cunoaşterea limbii engleze şi vorbirea fluentă într-o altă limbă - franceza, germana, rusa, italian, spaniola sau româna, precum şi interesul de a dezvolta o carieră în domeniile Internet, e-Commerce sau Online Marketing, informează realitatea.net.

Profilul ideal al absolventului de studii superioare căutat de Google este caracterizat de un dosar academic solid, precum şi de minimă experienţă în domeniile suport clienţi, analiză de date, marketing, vânzări sau account management.

Cei recrutaţi în cadrul târgului de carieră vor intra într-un program de pregătire intensivă în marketing şi vânzări online, Online Media Associate Program (OMAP), care durează 2,5 ani şi care se derulează în afara ţării, în Polonia sau Irlanda.

Mai multe detalii despre seminarul Google, unde te poţi întâlni direct cu angajatorul, vezi aici.

Târgul de carieră "Angajatori de top" va avea loc în zilele de 28 şi 29 octombrie, la Sala Palatului. Printre numele care şi-au anunţat prezenţa se numără Vodafone, Microsoft, Dell, Coca-Cola HBC, Oracle, HP, Pepsico, Raiffeisen Bank, Michelin, L’Oreal, Nestle, Lidl, BCR, BRD, Ericsson, Nobel, Adobe, JTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel