Granada - FC Barcelona 3-5. Ronald Koeman, făcut „imbecil” de atacantul Soldado

Soldado s-a enervat la reacția lui Ronald Koeman, după ce catalanii i-au făcut irelevant golul de 2-0 din a doua repriză
Soldado s-a enervat la reacția lui Ronald Koeman, după ce catalanii i-au făcut irelevant golul de 2-0 din a doua repriză

Sfertul de finală din Cupa Regelui dintre Granada CF și FC Barcelona a fost o partidă cu un sfârșit încins, după ce catalanii au reușit să acceadă în prelungiri după două reușite în ultimele minute.

Potrivit Marca, Roberto Soldado a marcat al doilea gol al Granadei, în timpul regulamentar, însă acesta s-a enervat la culme la reacția antrenorului catalanilor, Ronald Koeman, când Antoine Griezmann și Jordi Alba au egalat pentru a ajunge la extra time. „E un imbecil, e un imbecil”, a strigat Soldado când a văzut că Koeman s-a bucurat.

„Ești un clovn, n-ai pic de modestie”, a continuat el. Ambele echipe au avut schimburi dure de replici, iar arbitrul a arătat cartonașul roșu câte unui membru al staff-ului de ambele părți. FC Barcelona a reușit să întoarcă rezultatul de 2-0, stabilit în minutul 47, abia în minutele 88 și 90+2. În prelungiri, Griezmann a marcat din nou în minutul 100, iar scorul a ajuns 3-3 după un penalty primit de Granada în minutul 103. Frenkie De Jong a fost la datorie în minutul 108, marcând golul de 3-4, urmat de Jordi Alba, care a închis tabela la 3-5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel