Grecia – material didactic pentru români

bogdan-chirieac
bogdan-chirieac

Urmăresc zilnic – ceea ce vă recomand și dvs – ultimele știri din Decenii de-a rândul, pentru a fura în liniște, politicienii greci au mituit poporul furând bani de la Bruxelles prin falsificarea registrelor contabile. Politicienii eleni au făcut însă și ceva pentru țară. Grecia are infrastructură, autostrăzi, porturi și aeroporturi, are și câteva școli bune și câteva spitale bune și cartiere în marile orașe la standarde europene.

În România, politicienii de până acum au furat în liniște, au mituit poporul în campanile electorale și n-au lăsat nimic în urmă. Dacă politica de până acum va continua, România se va duce urgent sub Grecia. Să nu uităm că Grecia, cu opt milioane de locuitori, a avut un PIB de aproape de trei ori mai mare – circa 300 de miliarde de euro, decât România, țară cu aproximativ 20 de milioane de locuitori.

Poate pentru a vedea ce s-ar putea întâmpla la București în următoarele 6-12 luni, noua putere din țara noastră ar fi bine să meargă în interes de serviciu sau vacanță, nu numai în Dubai, ci și la Atena sau Salonic. Ar fi poate un prilej de meditație și de luare aminte.

Mămăliga explodează greu pe la noi, dar și când o face, haosul din Grecia poate părea o joacă de copii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel