Greșeala făcută de Cherecheș în Germania. Așa au aflat polițiștii unde se află

Greșeala făcută de Cherecheș în Germania. Așa au aflat polițiștii unde se află. Procuror german: Se află încă în închisoarea din Augsburg / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Greșeala făcută de Cherecheș în Germania. Așa au aflat polițiștii unde se află. Procuror german: Se află încă în închisoarea din Augsburg / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Cătălin Cherecheș a făcut o greșeală atunci când se ascundea în Germania.

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare condamnat la 5 ani de închisoare, a făcut o greșeală atunci când se ascundea în Germania. Acesta s-a dus într-un magazin pentru a-și cumpăra o cartelă, dar fără să aibă și un telefon nou.

Se pare că așa a fost localizat și ulterior prins. De altfel, Antena 3 CNN a făcut publică o fotografie cu Cherecheș în momentul în care își cumpără acea cartelă. Imaginea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din magazin.

Procuror german: Se află încă în închisoarea din Augsburg 

Antena 3 CNN a discutat cu reprezentantul procuraturii din Munchen, Florian Weinzierl, de la care a aflat detalii din timpul arestării lui Cătălin Cherecheș la Augsburg, săptămâna trecută.

"În timpul audierii de la Tribunalul Municipal din Munchen, lui Cătălin Cherecheș i s-a oferit un avocat din oficiu, conform legii germane. Nu știm, momentan, dacă va mai avea un avocat.

El se află încă în închisoarea din Augsburg. Urmează însă să fie transferat la penitenciar în Munchen. Transferul ar urma să aibă loc în această săptămână dar, din cauza condițiilor meteo - este destul de multă zăpadă aici - operațiunea ar putea fi întârziată.

De obicei, persoanele care urmează să fie extrădate sunt încarcerate în Munchen. (Cherecheș) a fost rănit în timp ce era arestat, motiv pentru care a fost dus la spital, unde a fost tratat, foarte rapid. Presupunem că i s-au vindecat rănile. A fost pus la pământ (de polițiști) în timpul arestării și presupunem că aceste răni s-au produs ca urmare a faptului că a fost trântit la pământ. I s-au făcut două cusături în spital. Există posibilitatea de a primi tratament medical în închisoare", a spus Florian Weinzierl, reprezentantul procuraturii germane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel