Greşeli pe care le faci când găteşti carne

Toată lumea face greşeli în bucătărie, mai ales atunci când vine vorba de gătitul cărnii. Vă prezentăm câteva dintre cele mai des întâlnite.

Dezghețați carnea în cuptorul cu microunde sau la temperatura camerei: este o modalitate prin care este permisă creșterea bacteriilor. Trebuie să o faceți prin apă rece sau în frigider. Va dura ceva dar este mai sigur.

Nu tăiați carnea tocătorul de lemn, deoarece bacteriile se pot depozita în sloturi. Nu uitați să-l curățați și să-l dezinfectați întotdeauna.

Alte greşeli făcute de gospodine

Puneți carnea pe o tigaie rece: Acest lucru este greșit. Aşteptaţi să se încălzească, apoi puneţi carne. În acest mod va avea textura şi aroma potrivită. 

Adăugaţi sare şi piper şi crestaţi carnea înainte de a o pune pe grătar.

Nu apăsați carnea pe tigaie sau pe grătar, dacă o veți face îşi va pierde aroma. 

VEZI ŞI Greşeli pe care le faci când găteşti. Toate gospodinele fac asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel