Greta Thunberg ar fi venit în România. Val de comentarii răutăcioase / foto în articol

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Activista Greta Thunberg ar fi venit în România.

Activista Greta Thunberg ar fi ajuns în acest weekend în România. Cel puțin asta reiese dintr-o fotografie postată pe Facebook de George Vintilă. La selfie-ul în care apare alături de activistă, cunoscutul om de radio a scris.

„Greta Thunberg doar în vizită în România! … Surpriză plăcută și mult respect!“, se arată în postarea lui George Vintilă de pe Facebook.

Internauții s-au grăbit să comenteze la fotografie, având în vedere pozițiile uneori mult prea radicale ale Gretei Thunberg, iar majoritatea reacțiilor au fost de-a dreptul răutăcioase. 

Redăm mai jos câteva dintre acestea:

„Cu ce a venit Greta ? Cu avionul ăla care nu poluează ?“, a scris un internaut.

„Speram din suflet ca nu ați lăsat-o sa vadă vacile in aer liber dând b&%$ni!“, a comentat un altul.

„Te-ai pozat cu satana!“, a scris un alt internaut.

„Unde și-a parcat trotineta? Marcaj albastru 5 lei / oră? Când se întâlnește cu Lenuța care are grijă de mușuroiu de furnici?“, a precizat un alt internatu, făcând referire, bineînțeles, la Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale.

„Sunteți pe aeroport în drum spre China? Vă duceți și acolo să protestați?“, a scris altcineva.

Totuși, au existat și comentarii pozitive. Unul dintre acestea îi aparține Andreei Diaconu.

„Doamne ce comentarii fix românești...neam de ciobani...nu ne dezmințim  Nebună sau nu, fetița asta a devenit un simbol pentru că trage un semnal de alarmă asupra unei probleme reale. Nu zice nimeni că nu e exagerată poate, însă în altă ordine de idei, nu v-a fost cald tare de tot vara asta? Cum a fost? În special în București? A fost bine? Ați transpirat, ați înjurat? Ați zis că e cald? Că așa ceva n-a mai fost? Sunt precisă că da! Ceea ce atestă că încălzirea globală e reală, nu e o glumă. Și orice mică schimbare e importantă. Și orice mică schimbare începe mai întâi la nivel de mentalitate colectivă. De asta și e exagerată, ca să miște ceva în creierele înțepenite. Hai că nu trebuie să luați mot a mot tot ce zice ea, dar un 15 la suta măcar, n-ar fi rău...în loc să râdeți din mașinile voastre în care stați într-un trafic infernal zilnic bară la bară, doar pentru că nu concepeți că se poate și altfel.“, a scris Andreea Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel