EXCLUSIV  Unde s-au întâlnit actorul Grig Chiroiu și soția sa. A fost secret până acum

Sursă: Facebook Grig Chiroiu
Sursă: Facebook Grig Chiroiu

Grig Chiroiu, actor și producător, cunoscut și sub numele de Pupăză, cel mai popular personaj al său, a fost invitatul Georgianei Ioniță, în cadrul emisiunii „Întâlnire cu Arta”, de la Spectacola și DC News, unde a povestit despre soția sa.

Actorul Grig Chiroiu are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, cea care i-a dăruit doi copii, Mihnea și Adina.

„E o prezență foarte discretă, încununează tot ceea ce este bun. Ne-am întâlnit prima dată în lift. Acesta este un secret. Ea este din Olănești și multă lume mă întreabă: «De unde și până unde domnule Grig aici în Olănești!?» și eu le răspund: «Datorită soției». Ea a făcut facultatea la București și ne-am cunoscut în Capitală”, a spus actorul Grig Chiroiu.

„Soția mea a decorat pensiunea Seven (n.r. pensiunea turistică a lui Grig Chiroiu), a făcut totul în așa fel încât toată lumea ne spune «Domnule, simt căldura aia» și eu mă bucur și le spun: «Soția are simțul frumosului, tot ce vedeți aici, ea a făcut». Multă lume mă întreabă dacă a studiat ceva de specialitate, iar eu spun că n-a făcut, așa este ea. Întruchipează și dă naștere la tot ce e frumos. Îi place frumosul, de aceea s-a căsătorit cu mine”, a declarat actorul Grig Chiroiu.

„Ea încununează și înnobilează toate aceste lucruri. Unul dintre artizani, în afară de echipa noastră și colegii, a fost soția mea. Au fost momente în care eu am fost nevoit să iau niște decizii și nu doar că nu mi-a spus nimic, dar m-a și încurajat. Nu am mai întâlnit așa ceva până acum. Este vorba aceea, în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică, ea este peste tot în jurul meu și al nostru”, a precizat actorul Grig Chiroiu.

Grig Chiroiu a vorbit și despre momentele dificile din relația cu soția sa:

„Sunt și momente mai dificile, ea a stat si cu copiii. De exemplu, în prima zi de școală, atât a lui Mihnea, cât și a Adinei, eu n-am fost acolo pentru că aveam filmare. Puteam să fiu deoarece eram și producător, dar am făcut aceste sacrificii pentru că eu trebuie să fiu exemplu pentru echipă, că vin dimineața. Și ea m-a înțeles. Inclusiv lucrurile pe care le-am făcut, ea m-a înțeles, chiar și în privința lucrurilor din afara familiei noastre. M-a ajutat când au fost momente grele, a preluat ea, tacit”, a adăugat actorul Grig Chiroiu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel