Grigore Cartianu și Cristian Țopescu în echipa lui Radu Moraru la Nașul TV

nasul
nasul

Nașul TV va fi lansat din ianuarie, a declarat Radu Moraru. Potrivit proiectului depus la CNA, Cristian Ţopescu, Grigore Cartianu, Olimpian Ungherea, Alex Mihai Stoenescu, fac parte din echipa de jurnaliști colaboratori ai echipei condusă de Radu Moraru.

Radu Moraru spune că va lansa postul Nașul TV în luna ianuarie, după cum a declarat, miercuri, în fața CNA. Nașul a obținut licența pentru viitorul post de televiziune cu 9 voturi pentru și unul împotrivă: Christian Mititelu, scrie paginademedia.ro.

Investiția inițială în noul post TV va fi de 600.000 de euro, iar Nașul estimează încasări de 800.000 de euro în primul an.

Pe lângă emisiunea Naşul, la noul post “tot programul este un laborator de creaţie“, care “de luni până joi îşi propune să informeze publicul“, vineri şi sâmbăta va difuza emisiuni de artă, cultură şi sănătate, iar duminica – divertisment.

Cât priveşte difuzarea postului, Radu Moraru a spus că are deja un acord cu platforma AKTA pentru preluarea Nașul TV şi ca “avem deja înţelegeri de principiu cu alti operatori. Vom avea contracte semnate, sper eu, chiar cu toţi cabliştii“.

Întrebat de presă dacă există şansa ca Naşul TV să fie preluat şi de RCS&RDS, Moraru a spus că da, având în vedere faptul că el a încheiat colaborarea cu RCS&RDS în termeni amiabil în ceea ce priveşte proiectul 10 TV.

Potrivit proiectului depus la CNA, Fire Breaking News, societatea care operează licenţa Naşul TV, a încheiat cu Digital Cable Systems privind preluarea programului prin intermediul reţelelor de cablu tv DCS.

Firma pe care va fi licența Nașul TV este Fire Breaking News.

Echipa Naşul TV:

Andi Râpan – director financiar

Cătălin Chirilă – director editorial

Adrian Bucă – producător general şi administrator al firmei Fire Breaking News SRL, care a solicitat licenţa la CNA.

Ticu Alexe ”ne va suține cu toate echipamentele, care de transmisie” a spus Moraru. “El e nașul tutor televiziunilor din România. El a pus bazele tehnologice ale SOTI și Pro TV”, a afirmat Moraru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel