Pep Guardiola se alătură fotbaliștilor care vor să facă grevă chiar înainte de Manchester City - Arsenal

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, a făcut mai multe declarații, la trei zile distanță după ce mijlocaşul Rodri a avertizat asupra faptului că jucătorii sunt foarte aproape să declanşeze grevă. De asemenea, afirmațiile au fost făcute înaintea unui meci extrem de important al ''cetățenilor'' contra lui Arsenal, în Premier League.

Citește și - Fost atacant al echipelor Arsenal şi Ipswich Town, arestat după ce a fost prins cu droguri în valoare de aproape 800 de mii de dolari

Remarcile antrenorului Pep Guardiola au loc înaintea confruntării cu Arsenal Londra de duminică şi în contextul unui program aglomerat de şapte meciuri în trei săptămâni pentru campioana din Premier League. Foarte multe voci vorbesc despre acest lucru, a declarat reporterilor Guardiola, transmite Reuters.

Nu este doar Rodri cel care vorbeşte. Sunt mulţi, foarte mulţi jucători, şi nu doar în această ţară

Dacă ceva trebuie să se schimbe, trebuie să vină de la jucători. Fotbalul poate funcţiona fără manageri, fără directori sportivi, fără media, fără patroni, dar nu poate fi jucat fără jucători, a adăugat managerul spaniol. Nu este doar Rodri cel care vorbeşte, sunt mulţi, foarte mulţi jucători, şi nu doar în această ţară, ci peste tot în lume oamenii încep să vorbească, deci vom vedea, a mai spus Guardiola.

Antrenorul catalan a fost rezervat în ce priveşte posibilitatea ca jucătorul belgian Kevin De Bruyne să joace duminică, după ce căpitanul echipei Manchester City a ieşit şchiopătând la pauza meciului de miercuri încheiat la egalitate 0-0 cu Internazionale Milano din Champions League şi nu a mai jucat cea de-a doua repriză. S-a simţit un pic mai bine azi. Mâine ne vom antrena şi vom vedea. Ar putea fi implicat în meci, a spus managerul cetăţenilor, notează Agerpres.

Ce a spus Guardiola cu privire la derby-ul cu Arsenal

În privinţa meciului cu Arsenal, Guardiola a menţionat faptul că în fiecare sezon ei (n.red. - Arsenal) devin mai puternici, în profunzime ca echipă. Cu fiecare sezon sunt tot mai buni şi mai buni. Manchester City are 12 puncte în clasamentul din Premier League, cu două mai mult decât Arsenal, dar Pep Guardiola consideră că meciul de duminică nu este chiar atât de important în stabilirea titlului.

Va fi important când vom merge la Londra în partea a doua a sezonului, a adăugat managerul catalan. Manchester City va juca din nou cu Arsenal Londra la 1 februarie 2025.

Citește și - Mikel Arteta a semnat un contract pe trei ani cu Arsenal. Ce mega-salariu va primi

Managerul echipei Arsenal, Mikel Arteta, a semnat un nou contract pe o perioadă de trei ani, a transmis clubul din Premier League joi. Acest nou acord consolidează poziția lui Arteta în fruntea echipei din Londra, pe fondul unui parcurs promițător în ultimii ani. Conform ESPN, Mikel Arteta, în vârstă de 42 de ani, va beneficia de o creștere salarială majoră, depășind cei 11,7 milioane de dolari pe care îi câștiga anual în prezent.

Într-o declarație oficială, Mikel Arteta a spus că este entuziast privind prelungirea angajamentului său cu Arsenal Londra: ”Mă simt extrem de mândru, foarte entuziasmat și aștept cu nerăbdare ceea ce urmează. Sunt mândru că sunt aici și că am relații puternice cu toți cei din club. Mă simt norocos să lucrez în fiecare zi alături de oameni de calitate și să împărtășesc aceeași ambiție cu ei”. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel