EXCLUSIV  Gușă: Unii au memorie scurtă și vor să vorbească doar despre Udrea. Am șapte prieteni care au fost arestați. Vânătoare groaznică!

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Guşă a vorbit, vineri, despre SIIJ, într-o nouă ediţie a emisiunii „Deferiţi mass-media".  

„Să vedem dacă PSD va ataca la Curtea Constituțională un eventual vot pentru desființarea SIIJ. Și de abia apoi să vedem dacă CCR va fi sau nu de acord”, a spus Cozmin Gușă.

„O să înceapă o vânătoare mai groaznică decât cea dinainte”, în opinia acestuia. „Eu cred că SIIJ ar trebui să aibă secții regionale”, a precizat Cozmin Gușă.

„Poate că unii au memorie scurtă și vor să vorbească doar despre Elena Udrea, de exemplu, dar eu am vreo șapte oameni de afaceri prieteni - nu le zic numele - care au fost arestați. În final, s-a dovedit că dosarele lor au fost contrafăcute. Unii au stat în arest o zi, alții o săptămână, alții trei luni, doar doi din cei șapte au făcut și pușcărie, dar erau cei mai vizibili. Au făcut degeaba, vor câștiga la CEDO cu siguranță. Dar despre afacerile lor, starea familiilor lor, despre prietenii lor... Am suferit și eu alături de ei. I-am vizitat, am încercat să fac tot ce pot. Dar nu poți să faci mult”, a spus Cozmin Gușă. 

Desfiinţare SIIJ, geopolitica vaccinării, Barna-imagine nouă. Deferiţi Mass Media la DC NEWS TV

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel