Gustare ideală pentru post! Ce recomandă Carmen Bruma

Sursa foto: Facebook Carmen Bruma (Oficial)
Sursa foto: Facebook Carmen Bruma (Oficial)

O surpriză nutritivă din bucătăria asiatică a ajuns în bucătăriile din România.

"Edamamele sau păstăile de soia, pe care le găsiți în pungi la raionul de legume congelate la multe supermarket-uri. Sunt o gustare foarte sățioasă, cu un aport bun de proteine. 100 de grame de păstăi au aproximativ 6 grame de proteine. Se prepară foarte ușor și sunt foarte gustoase", anunță Carmen Bruma, pe pagina sa de Instagram.

Păstăile congelate trebuie puse în apă cu sare clocotită, le lăsați să fiarbă câteva minute. După aceea, edamamele sunt gata, scurgeți apa și le puneți într-un bol. Le spray-ați cu puțin ulei de măsline și adăugați sare și praf de usturoi, apoi amestecați. În aproximativ 5 minute edamamele sunt gata și nu se consumă păstaia, se mănâncă doar boabele din interior.

Edamamele sunt boabe de soia imature, cunoscute pentru conținutul lor bogat de proteine, fibre, vitamine și minerale. Aceste boabe verzi sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și sunt adesea consumate în bucătăria asiatică.

Edamamele sunt adesea gătite în apă cu sare și servite ca gustare sau adăugate în diverse preparate, cum ar fi salatele, tăițeii sau alte feluri de mâncare. Ele sunt populare în special în bucătăria japoneză și chineză, dar au câștigat popularitate și în alte părți ale lumii datorită beneficiilor lor nutriționale și gustului lor delicios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel