Guvern Cîțu. Olguța Vasilescu: Clar va fi una din aceste două decizii. Aici este nenorocirea!

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu (PSD) a vorbit despre învestirea Guvernului Cîțu.

Luni seară, prezentă în platoul TVR 1, în cadrul emisiunii jurnalistului Ionuț Cristache, Lia Olguța Vasilescu a făcut următoarele precizări: „Mâine (n.r. marți) este CEx. Săptămâna viitoare, sunt grupurile parlamentare - Senat și Camera Deputaților - când vom lua o decizie. Dar se pare că ai au o majoritate în Parlament pentru a fi asigurat cvorum. (...) În orice caz, este foarte clar pentru toată lumea că nu vom vota acest Guvern. Sub nicio formă! Fie nu vom fi în sală sau vom fi, dar ne vom exprima împotriva Guvernului. Clar va fi una dintre aceste două decizii!”

„Același program de guvernare, care, de fapt, nu spune nimic. Aici este nenorocirea! Data trecută, în Parlament, au fost miniștri care au spus: noi vom face niște lucruri, dar nu le-am trecut în programul de guvernare. Cum? Lumea trebuie să știe ce va face Guvernul.

(...) Aș vrea să mai spun o chestiune: pentru noi, ca partid, cred că cel mai bine ar fi, într-adevăr, ca acest Guvern Cîțu să fie învestit. La cum guvernează ei, au pierdut zece procente în decurs de trei luni. Pe de altă parte, e o nenorocire să fie un Guvern cu Cîțu prim-ministru. Ar fi prea mult!", a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel