Ședinţă informală pe buget la Palatul Victoria. Chirieac: România nu are Guvern în momentul acesta!

Guvernul Cîţu, şedinţă informală. Bogdan Chirieac, critici dure. Sursa: Guvernul României
Guvernul Cîţu, şedinţă informală. Bogdan Chirieac, critici dure. Sursa: Guvernul României

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat în termeni duri Guvernul Cîţu, despre care a spus că nu are "program şi limpezime". 

Întrebat ce părere are despre şedinţa informală convocată de premierul Florin Cîţu cu membrii Guvernului, la care se va discuta despre bugetul României, dar şi despre tăierea de sporuri, Bogdan Chirieac a spus la ce ne putem aştepta de la Guvernul Cîţu. 

"Nu ne putem aştepta la nimic bun, asta e clar. Fiindcă România nu are Guvern în momentul acesta. Pot să facă câte şedinţe doresc domniile lor, câtă vreme nu ai o conducere limpede, un cap limpede, un program, o doctrină, un obiectiv de atins, nu ai cum să ai un Guvern performant. De altfel, se vede, în momentul acesta nu se pune egal între venituri şi cheltuieli, nici cu un deficit de 7 la sută. Se gândesc doar să taie, sperând că astfel va creşte economia. Păi, nu creşte, că dacă tai, faci economii, dar şi contractezi economia. 

Până la chestiuni mai sofisticate, de care se poate ocupa BNR, care are conducere şi experţi, vedem că este o ceartă ca la piaţă în interiorul Guvernului, cu nişte miniştri intens contestaţi, cu argumente solide, alţii se ascund prin colţuri... 

Puteţi număra pe degetele de la o mână miniştrii competenţi, care încearcă să facă ceva. Ministrul Educaţiei, probabil dl Ciucă de la Apărare, domnul Aurescu de la Externe. Să vedem ce se va întâmpla în rest!", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel